Ne oldu da karar değiştirdi buHemen yol çalişmalarina başlamiş Durmak yok yola devam @Harunnn60
Son günleri artık ne Ka kudurursa kardır onun için
Ne oldu da karar değiştirdi bu
Çağataydan Osman hanzosu gibi bişey cıkmaz. Bacıma söyleyin @ÇiğdemSon günleri artık ne Ka kudurursa kardır onun için
gözün çıksın .ss
Ne oldu da karar değiştirdi bu
Aaa sizde herşeye bişi buluyorsunuz napsak olmuyor ayollSon günleri artık ne Ka kudurursa kardır onun için
Japon göz moda bacım @sokak sanati adgsahjdaskdaAaa sizde herşeye bişi buluyorsunuz napsak olmuyor ayoll
Neyse ben kaçayım artık yine japon kız gibi oldu gözlerim @sokak sanati @kerem @alperuz
iyi uykularAaa sizde herşeye bişi buluyorsunuz napsak olmuyor ayoll
Neyse ben kaçayım artık yine japon kız gibi oldu gözlerim @sokak sanati @kerem @alperuz
Aynen Burak Ka kaliteli mal yok ondaÇağataydan Osman hanzosu gibi bişey cıkmaz. Bacıma söyleyin @Çiğdem
Çağatay’ın cıbıldak fotolarına bakmaktan olmuştur. @serhatt @xemrexxxAaa sizde herşeye bişi buluyorsunuz napsak olmuyor ayoll
aynen
Aaa sizde herşeye bişi buluyorsunuz napsak olmuyor ayoll
Japon göz moda bacım @sokak sanati adgsahjdaskda
Osmana duzaq qurmuşlar yine dereboyundan yetiş bacım @Çiğdem @sokak sanati @serhattAynen Burak Ka kaliteli mal yok onda
@xemrexxx kappaq
Artık öyl bakmıcam şuan gözlerimi açmaya çalısıyorum @alperuz @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Kız uyusana. SsArtık öyl bakmıcam şuan gözlerimi açmaya çalısıyorum @alperuz @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Osman dizisine kadar Burak gözümde böyleydi @sokak sanati @alperuz @serhatt @xemrexxx
Nesi kapak sanki ikinizin de Burak A dibi düşmüyor
Sen yolluyon dimiKız uyusana. Ss