Ne alaka bilinçliBilinçli yapıldığını söylemiştim.
Bu arada personele tabi ki bi şey olmayacak.![]()
Ne alaka bilinçliBilinçli yapıldığını söylemiştim.
Ne alaka bilinçliHerkes kariştiriyor yarişmalardan insanlar eleniyor
![]()
Geçen bayram da bayrak yada Atatürk ters olarak yapılmıştı..Bilinçli yapıldığını söylemiştim.
Geçen bayram da bayrak yada Atatürk ters olarak yapılmıştı..
Dediğin gibi bence
Devletin kanalıysa hata yapma lüksü yok. Bizim vergilerimizle dönüyor kanal.Ne alaka bilinçliHerkes kariştiriyor yarişmalardan insanlar eleniyor
![]()
Bilinç nerde yazıyor sen nasıl vardin bu kanıya diyorum. Olay buyumese 19 MAYIS yazısı dikkatimi cekerdi alttaki kücük yazılara bile bakmazdım.En az 20 kişinin incelediği bi haber programı bu. Nasıl karıştırılmış olsun.
Zaten TRT'de yapılan yanlışın bilinçli olduğunu söylemiş. Neyi savunuyorsun.![]()
Kendi bayramı mı?Kendi bayramını da karıştırmazsın ya.![]()
Geçen yazda ana haber sunmadılar. TRT 2 - Belgesel ve World kanalları iyi ama bu TRT 1 - TRT haberi kim yönetiyorsa araştırılmalıBilinçli yapılıyor tabi ki. Milletin parası ile milletin değerlerini çiğniyorlar. Tarih unutmaz umarım bunları.
Zaten TRT suçlu bir kişinin olduğunu kabul etmiş ve idari soruşturma başlatmış. Yanlışlıkla olsa bu olmazdı. Bilinçli yapılmış belli ki![]()
Geçen bayram da bayrak yada Atatürk ters olarak yapılmıştı..
Dediğin gibi bence
Bilinç nerde yazıyor sen nasıl vardin bu kanıya diyorum. Olay buyumese 19 MAYIS yazısı dikkatimi cekerdi alttaki kücük yazılara bile bakmazdım.
İyi ki vergi veriliyorDevletin kanalıysa hata yapma lüksü yok. Bizim vergilerimizle dönüyor kanal.Beceremiyorsanız biz çalışalım o zaman.
Özel kanallar yapsa bir şey demem benden çıkmıyor parası ama bu kanal öyle değil.![]()
Aaa evet iyi hatırlattın.23 Nisan'da da TRT 2 bayrak koymadı diye biliyorum...
Geçen yazda ana haber sunmadılar. TRT 2 - Belgesel ve World kanalları iyi ama bu TRT 1 - TRT haberi kim yönetiyorsa araştırılmalı
![]()
şimdi okudum yorumunu acıklama gelmeden önce de bilinçli demişinÜlkenin devlet kanalının yaptığına bak. Bilinçli yaptıklarına neredeyse eminim. Verdiğimiz vergiyi zerre kadar haketmeyen, halka hizmet dışında her kuruma hizmet eden, berbat yayın politikası ile milli değerlerimizi zedelemeye çalışan basit bir kurumdur benim için TRT.![]()
Ya eskiden bir ciddiyet vardı TRT de. Hani ismi geçince bir ağırlığı olurdu şimdi hiç yok. Liyakat kalmamış çoğu kişiye erken emeklilik vermişler.İyi ki vergi veriliyorBaşka arguman kalmıcak yoksa. Orada calişan da devlet memuru gözüyle bakın o zaman. Anlık kücük yapılan bir hata... Bütün memurlari afaroz edelim o zaman.
Özel kanallar da yapsa aynı galeyana geliyorsunuz. Sanki Cumhuriyet Bayramı yerine başka bişey yazılmış gibi fazla buyutuyorsunuz.
Bu hiç de küçük bir olay değil yalnız.İyi ki vergi veriliyorBaşka arguman kalmıcak yoksa. Orada calişan da devlet memuru gözüyle bakın o zaman. Anlık kücük yapılan bir hata... Bütün memurlari afaroz edelim o zaman.
Özel kanallar da yapsa aynı galeyana geliyorsunuz. Sanki Cumhuriyet Bayramı yerine başka bişey yazılmış gibi fazla buyutuyorsunuz.
Devasa bi hataBu hiç de küçük bir olay değil yalnız.![]()
Ne zaman açsam sohbete denk geliyorum.Sakallı birileri almıştır. Zaten Kuran yarışmasından belli kimlerin yönettiği![]()
Sakallı birileri almıştır. Zaten Kuran yarışmasından belli kimlerin yönettiği![]()