antrenörlerdeFener'de Corona varmış ben öyle duydum.
antrenörlerdeFener'de Corona varmış ben öyle duydum.
antrenörlerde
ilk risk beşiktaş 11 vaka var @sokak sanati fenerde futbolcuda yokEvet. Oyunculara da bulaşmış. Lig başlayınca mecburen oynayamazlar. Küme düşer bence bu yıl.
ilk risk beşiktaş 11 vaka var @sokak sanati fenerde futbolcuda yok
yönetici futbolcu değil @sokak sanatiSen yanlış biliyorsun reis var. Benden iyi mi bileceksin hem. Tüm takım karantinada
Fenerbahçe'de bir koronavirüs vakası daha
Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.www.google.com
yönetici futbolcu değil @sokak sanati
öyle bir şey yaparsa tff tarihe geçer bizim taraftar feci yapabilir 12 haziranda maçRisk dolayısı ile futbolcularda 14 gün boyunca evden çıkamaz. Maçta yok oyuncular. Fener küme düşer
öyle bir şey yaparsa tff tarihe geçer bizim taraftar feci yapabilir 12 haziranda maç
hayır çıkmam ben çünkü ortalık savaş alanına dönme şansı olabilir korona var sosyal mesafe olmaz öyle bir olaydaSende çıkar mısın sokaklara
hayır çıkmam ben çünkü ortalık savaş alanına dönme şansı olabilir korona var sosyal mesafe olmaz öyle bir olayda
12 mayıs var fenerbahçeye kumpasla kupadan ettiler @sokak sanatiAşırı mantıklı bi cevap vermişsin yine reis. @Çiğdem
12 mayıs var fenerbahçeye kumpasla kupadan ettiler @sokak sanati
27 mayısla ilgili birşey olmadı @sokak sanati lig 12 haziranda @sokak sanati ona girmiyim siyasi oluyor o27 Mayıs ile ilgili düşünüyorsun reis
27 mayısla ilgili birşey olmadı @sokak sanati lig 12 haziranda @sokak sanati
siyasi olaydır oNasıl olmadı. 27 mayıs 1960'da ne oldu