Yine başladı program program dolaşmaya. Yeşim Salkım çıkıp haddini bildirse keşke.
Yine başladı program program dolaşmaya. Yeşim Salkım çıkıp haddini bildirse keşke.
MS’de senin sayende biraz sevmiştim. Eski şarkıları falan cidden iyiydi ama büyüdükçe skandallarını görünce sempati duyamıyorum.Oha sen de mi. 😱 Komple kaldırtma bana nickini.
MS’de senin sayende biraz sevmiştim. Eski şarkıları falan cidden iyiydi ama büyüdükçe skandallarını görünce sempati duyamıyorum.
Aman ne aşk kadını be Allah kolyesiyle zorla kendini efendi göstermeye çalışıyor.Skandal falan yok cnm aşk kadını sadece suç mu. Onlar kendi rezilliklerine baksın bitikler.
Aman ne aşk kadını be Allah kolyesiyle zorla kendini efendi göstermeye çalışıyor.
#adalet de vardı dimi.
#adalet de vardı dimi.
Şevval Sam ve Keremcem'in ardından, Gupse ve Gülben olmamış...
Bir gün herkes Gülbenci olacak...Ben bu mesajı nasıl atmışım? 😱
@xBUGRAx da canım sıkılıyor birisine sataşsam diyordu Gerçi o yönden senden iyisini bulamaz şefimizPlayback yapmaya gelmiştir. Başka türlüsünün mümkün olmadığının nedenini, üstad Erdem Siyavuşgil aşağıda söylemiş. @Çiğdem @Harunnn60 @eskici @serhatt
Gelmeyeceğim kışkırtmalara.@xBUGRAx da canım sıkılıyor birisine sataşsam diyordu Gerçi o yönden senden iyisini bulamaz şefimiz
@xBUGRAx da canım sıkılıyor birisine sataşsam diyordu Gerçi o yönden senden iyisini bulamaz şefimiz