Ödüllerde bile hep kasıntı duruyor. 80’ler ve 70’ler partisinde bu durum daha da gözüme batmaya başladı.
İşte burada, böyle gerçekçi analizler görmek istiyoruz. Sen, ben ve Utku beyciğim olarak Nisa reisi çok rahat şampiyon yaparız. @MasacRE
Ödüllerde bile hep kasıntı duruyor. 80’ler ve 70’ler partisinde bu durum daha da gözüme batmaya başladı.
Sarı Papatya acımadı Dondurma Reis'e
Ben biliyordum böyle olacağını Nisa reisim olmadan Gönüllüler bir hiç
Abla bu görsel çok çok önceden.Evrim sayı alamadın bari başkalarını eleştirme ya
Evrim destekçisi birisinden çok büyük beklentiye girme Şerlok beyciğim @dreamy
İşte burada, böyle gerçekçi analizler görmek istiyoruz. Sen, ben ve Utku beyciğim olarak Nisa reisi çok rahat şampiyon yaparız. @MasacRE
Ben her zaman gerçekçi analizler yapıyorum, sizden de Nisa’ya karşı gerçekçi yorumlar yapmanızı bekliyorum.Evrim destekçisi birisinden çok büyük beklentiye girme Şerlok beyciğim @dreamy
Oha konuşmaya bak Fonda aniden bu müzik çalmaya başladı Şerlok beyciğimUtku beyciğim, biz Nisa reis destekçileri olarak herkesi kazanmayı, herkesi kardeşimiz olarak kabul etmeyi bir amaç edindik. Sevgi kazanacak, kardeşlik kazanacak, dostluk ve yoldaşlık kazanacak... Nisa reisim kazanırsa, Türkiye kazanacak.
Hadi Cemal Can, yen şu Mert'i.
Bu arada Havuz oyunda ünlüler ilk kez bu kadar başarılı 😱Biz dedik bunları, ancak dinlenmedi. Görüyoruz...
Ağla..Sana helal olsun... @Maskeli Fedai