Tamer Karadağlı: "Çocuklar Duymasın Miadını Doldurdu!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,946
Reaksiyon puanı
57,148
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
thumbs_b_c_29ff9342c9a07f4b5dcd1940f8dac1dc.jpg


Tamer Karadağlı, Anadolu Ajansı'nda Dilek Dallııağ'ın sorularını yanıtladı.

Ferhunde Hanımlar, En Son Babalar Duyar, Yağmur Zamanı ve Çocuklar Duymasın dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz yıl final yapan Çocuklar Duymasın'ın miadını doldurduğunu söyledi.

Röportajda yer alan bazı kısımlar şöyle:
"Çocuklar Duymasın" uzun yıllar süren bir dizi oldu. 17 yıl sürdü sanırım?

"Evet arada bir 8 yıl boşluk var."

En son versiyonunda rol aldıktan sonra 'Dizi benim için bitti.' dediniz değil mi?

"Evet, yeterince oynadım artık. 3 kere ara vermiştik. 2002'de başladık, 2004'te bitti. Sonra 2010'da başladık tekrar 2 yıl o sürdü, sonra ara verdik. Sonra 1 yıl başka kanalda oynadık, sonra Kanal D’de bu sefer 2 sene oynadık. Tamam artık, miadını doldurdu."

Fakat aynı zamanda 'Reddedemeyeceğim bir teklifle gelirlerse bana tekrar düşünürüm.' demişsiniz. Bunu ekonomik anlamda mı söylüyorsunuz?

"E tabii ki mutlaka. Çünkü profesyonel bir iş yapıyorsunuz."

Salon erkeği, romantik erkek karakterlerinden çok sert erkek rolleri geliyormuş. "Taş fırın erkeği" lakabıyla canlandırdığınız "Haluk" karakteri için neler söyleyeceksiniz? "Taş fırın erkeği" tiplemesi üzerinde hiç oynamalarınız oldu mu? Mesela dizi karakteri bu kadar çok sevilirken siz bu tiplemeyi önemsiyor muydunuz? Kars kökenli kalabalık bir aile içinden geliyorsunuz. Bunun iz düşümü var mıydı "Haluk" karakterinde?

"Bir kere Birol Güven çok güzel karakter çıkarmış. Yani birebir benim yarattığım bir şey değil. Benim üzerine koyduğum şeyler olabilir. Birol da benim üzerine koyduğum şeyleri parlattı. Bu birlikte çalışmanın getirdiği bir şey oldu. Doğaçlama yapmaya kesinlikle inanıyorum. Çünkü o doğaçlamalardan çok güzel şeyler çıkıyor. İşte ‘Ba ba ba, Ana!' lafı o doğaçlamalardan çıktı. 'Taş fırın erkek - Haluk' karakteri aslında Türk erkeğinin alt benliği. İnsanlara niye bu kadar yakın, sıcak geliyor? Çünkü kadınlar belki kocasına, babasına, ağabeyine, kardeşine, nişanlısına, erkek arkadaşına benzetiyor. Erkekler de kendini görüyor bir çok anlamda. O yüzden insanların ruhuna bu kadar dokundu."

Röportajın tamamını okumak için tıklayabilirsiniz.
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,946
Reaksiyon puanı
57,148
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Son dönemde entrika dizisi olmuştu iyice hatta silahlar işin içine girmişti.:F Birol Güven 2023 de te tekrar başlatırım diyordu. Umarım birisi bu adama engel olur. :A @pompy @Çiğdem

Son sezonun son bölümleri gayet iyiydi. :A Komediden gına gelmişti... :F

Gece, Tutku falan harikaydı. :Z Umarım başlatır 2023'te... :bhr:
 
  • Üzücü
Reactions: 12.Adam

alperuz

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2019
Mesajlar
11,927
Reaksiyon puanı
11,351
Puanı
700
Konum
İstanbul
TGRT'deki hali gibi gibi olacaksa dönsün, ama içine dram katacaklarsa hiç dönmesinler bir daha. Efsaneyi rezil ettiler zaten. :T:
 
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam