TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

#ArBar ship. :love1: @alperuz @xemrexxx

EX58SyAWsAAr7x5
Çok tuhaf çıkmışlar. :A

Artık hiç bir şekilde hiç bir tanesi samimi bulmuyorum. Bu zamana kadar bu kurguyu nasıl izlemişim. BU kurguya eyvallah çekip içinde bulunmak da ne bileyim. Ah para ah nelere kadirsin..

Rekor şuan Nisa'da. 830 binin üzerini gördü. Seyirci gerçekten seviyor Nisa'yı. Daha güçlü olursa cidden finali görebilecek bir yarışmacı. Barış'ta 700 binin altına düştü. Belki rekoru Cemal kırar.

Bu arada Evrim'in kısmında gerçekten kıskançlık akıyordu. Başta bu kadar kıskandığını düşünmüyordum ama yayın tamamen Nisa'yı kıskandığını belli ederek geçti.

Örnek;

EX58fXAXYAI8wGm.jpg

Rekor şuan Nisa'da. 830 binin üzerini gördü. Seyirci gerçekten seviyor Nisa'yı. Daha güçlü olursa cidden finali görebilecek bir yarışmacı. Barış'ta 700 binin altına düştü. Belki rekoru Cemal kırar.

Bu arada Evrim'in kısmında gerçekten kıskançlık akıyordu. Başta bu kadar kıskandığını düşünmüyordum ama yayın tamamen Nisa'yı kıskandığını belli ederek geçti.

Örnek;

Ekli dosyayı görüntüle 81779
Cemal bile kıramayacak Nisa'nın rekorunu :Z

Bugün en yüksek rakam bu şimdilik. :A Daha Cemal ve Barış çıkmadı.

Ben onu yazarken 774 oldu. :F
Nisa ile 830 bin gördük :Z

Örnek;

Ekli dosyayı görüntüle 81779

Halkımıza teşekkür ediyoruz, reisim canlı yayında bile şov yapmış. :A @MasacRE