- Reaksiyon puanı
- 67,644
- Puanı
- 1,060
Uzak dur sende şu bunaktanUtanma arlanma kalmamış hiç bunda, neyse yaşına veriyorum .ss @Forumdash
Uzak dur sende şu bunaktanUtanma arlanma kalmamış hiç bunda, neyse yaşına veriyorum .ss @Forumdash
Kız senin Demir baş katilSenin hanzo gibi yobaz değil. Katil değil!!!!! ve şimdi kudur
En kısa zamanda@serhatt bunu ne zaman geberteceksin
Aman uzak olsun koronadan daha tehlikeli@serhatt #kocanasahipçık #koronovarkorono
@xemrexxx in işini bitirirse affedebilirim .ss @ForumdashSonunda senin de nefretini kazandı demek bunak @Forumdash @xemrexxx
önce siz çıyanlari halledicem. Evlat dedik aileye aldık bide@xemrexxx in işini bitirirse affedebilirim .ss @Forumdash
@serhatt la benim ne çıyanlığımızı gördün be .ssönce siz çıyanlari halledicem. Evlat dedik aileye aldık bide
Aşk katili adam, yoksa birini öldürecek cesaret nerde onda
Ben bitireyim @xemrexxx İşini@xemrexxx in işini bitirirse affedebilirim .ss @Forumdash
Ay hiç sorma ayol, kendi halinde insanlarız biz@serhatt la benim ne çıyanlığımızı gördün be .ss
Hep böyle güzelleme yaparak ortalık hazo kaynıyor Senin ve sizin gibiler yüzündenAşk katili adam, yoksa birini öldürecek cesaret nerde onda
Gerçekler acıtır böyleHep böyle güzelleme yaparak ortalık hazo kaynıyor Senin ve sizin gibiler yüzünden
Kaç yaş küçük senden arsız herif