Deli dolu en eğlenceli demek benim için konuları beğenmeyede ekledim seni. Bak aklıma geldi ortak noktaya unutmuşum seni de kerem'i de 😱 o kısıma ayar çekmek gerekir :/Yazmadın sandım dedim nereye etiketledi bu. Forumun delisi oldum.
İşletim sistemi gibi duruyor kullanıcı adın.Avatarımın hikayesi burada: Dosi nin hikayesi @Ahmed 'e anlatmıştım
Ben seninkine burun kıvırmadım (çünkü hepsi iyiydi dersin şimdi )@Dosi İnsanoğlu nankördür sonuçta, onca kategoriye eklersin ama birine eklemeyi unutuver hemen gözümüze batar demin olduğu gibi
Tabi ki işin şakasındayım. Emeklerine sağlık diliyorum ve başta Acayip kategorisi olmak üzere birçok kategori adına teşekkürlerimi iletiyorum.. )
Beni de es geçtin yalnız, beni beni, beni beni, beni beni.Unutmuş olamazmıyız? Evet sonrasında ortak noktamız pek yok dedim çünkü beni kızdırdı ) @Tolstoyevski
Geçen sezon seni oraya eklemiştim hadi orayada editliyeyim elim değmişken@Aserat ın algı çalışmaları başarıyla sonuç vermiş... İlk kategoriye yazan yok.
İnternet bankcılığında kullanılan aletin ismi DOSİşletim sistemi gibi duruyor kullanıcı adın.
Bu durumla alakalı meşhur bir sözüm vardır, pek bilinmez gerçi ama orasını karıştırmayın sen de biliyorsun en azından, özetle iş işten geçtikten sonra... anlamına gelir Tabi artık silah zoruyla eklettiğimiz için bir şeyi kalmıyor olayın ama bizde teklif yok ısrar var neyseki. @ArafBen seninkine burun kıvırmadım (çünkü hepsi iyiydi dersin şimdi )
Tamam gidip editliyeyim. Sana sinirlenmiştim
Daha sonra "Dosi" geldi, hemen sonra da "dosimosi" geldi. Bir ara işletim sistemi ile ilgili muhabbet geçmişti diye hatırlıyorum aramızda da.İnternet bankcılığında kullanılan aletin ismi DOS
En sevdiklerimi es geçmişimBeni de es geçtin yalnız, beni beni, beni beni, beni beni.
@Aserat 😡😡😡😡😡😡Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Aserat @Sherlock @Araf @Tolstoyevski @MEnes @bazinga @xBUGRAx
En Güzel Kullanıcı Adı: @Buhrany @Araf @Turkuazz @Sherlock @AteşBöceği @Tolstoyevski @titreyenadam @Dosi @MasacRE @Bully @serhatt @bazinga @eskici @Maskeli Fedai @Billy Kane @Hachiko @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: @MEnes @Araf @mrt-06 @Turkuazz @Dosi @bazinga
@Bully @offensive @alperuz @Yakamoz-Asi @Billy Kane @serhatt
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @Araf @The_Erinch @bazinga @Sherlock @MEnes @MasacRE
En İyi Yönetici: @Sherlock @Aserat @emreemreu @Özgür @mrt-06 @bazinga @Bully
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @bazinga @xemrexxx
En Ciddi Üye: @emreemreu @Araf @xdragxx @mesmeso61 @BesaleT
En Sinirli Üye:
En Sabırlı Üye: @bazinga @vadikızı @Dosi @hayret bi şey @pompy @Özgür
En Komik Üye: eğlenceli üyeler ile aynı
En Filozof Üye: @The_Erinch @Tolstoyevski @Araf
En Fanatik Üye: @Tolstoyevski @12.Adam @pompy @vadikızı @Hachiko @MayısKralı @Maskeli Fedai
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx
En Eğlenceli Üye: SABAR grubum (M+S+M+T) @eskici @DR @Forumdash @batuhankaralar
En Duygusal Üye: @The_Erinch @Ahmed @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @Doğu @sürgünüm @ozmoturk @denizz19 @Yakamoz-Asi @dizikolik @destere
En Unutulmayacak Üye: @Doğu ♥
En Çok Tartıştığınız Üye: SABAR grubum
En Tarafsız/Objektif Üye: @MasacRE @MEnes @emreemreu @Sherlock @Tolstoyevski @Araf @Dosi @Turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @pompy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye:
@Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Özgür @The_Erinch @serhatt @alperuz @Yiğitt @Turkuazz @mrt-06 @denizz19
@kerem @xBUGRAx
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @kerem @serhatt @Emre Ozansoy @Aserat @Özgür @xBUGRAx @mrt-06 Dosi
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy
En Iyimser Üye: @Turkuazz @vadikızı @Dosi @Tolstoyevski
En Kötümser (eleştiri yapan) Üye: @Silinmiş Üye @DarkLegenD @DR (eleştiri kısmı)
En Çalışkan Üye: @serhatt @kerem @Emre Ozansoy @Dosi @bazinga @Bully @mrt-06
En Acayip Üye: @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @pompy
En Deli Dolu Üye: @xBUGRAx
Görür görmez hemen dosimosi dedimDaha sonra "Dosi" geldi, hemen sonra da "dosimosi" geldi. Bir ara işletim sistemi ile ilgili muhabbet geçmişti diye hatırlıyorum aramızda da.
Rica ederim canım.@Aserat ın algı çalışmaları başarıyla sonuç vermiş... İlk kategoriye yazan yok.
Gözümden kaçmış sorry.
Merak etme o söz ben de de geçerli ama bazen sözü çiğnemek gerekirBu durumla alakalı meşhur bir sözüm vardır, pek bilinmez gerçi ama orasını karıştırmayın sen de biliyorsun en azından, özetle iş işten geçtikten sonra... anlamına gelir Tabi artık silah zoruyla eklettiğimiz için bir şeyi kalmıyor olayın ama bizde teklif yok ısrar var neyseki. @Araf
Al sana kırmızı kafalar 😡 herşeyi kaçır ama onu kaçırmaRica ederim canım.
Gözümden kaçmış sorry.
Direkt Buğra'dan gelen bildirime tıkladığım için önceki mesajları görmedim dizi izliyorum bütün gün.Al sana kırmızı kafalar 😡 herşeyi kaçır ama onu kaçırma