Evrim e bak ayak üstü barış o götürdü @vadikızı @serhatt @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 81541Ekli dosyayı görüntüle 81542
Evrim yaaa
Evrim e bak ayak üstü barış o götürdü @vadikızı @serhatt @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 81541Ekli dosyayı görüntüle 81542
Dikkatli izleyici örnek al @MasacREbench değişimi olmuş o zaman diyorlardı bilemicem artıkın
@serhatt Survivor'a giderse kesin böyle olur.Evrim e bak ayak üstü barış o götürdü @vadikızı @serhatt @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 81541Ekli dosyayı görüntüle 81542
Mantıklı bir açıklamaDikkatli izleyici örnek al @MasacRE
Hiç gelmeseydin daha iyiydi Şerlok beyciğim, sen gereken desteği vermeyince reisimiz kötü bir gün geçirdiAman aman nereye geldik. @MasacRE @Maskeli Fedai
Hiç gelmeseydin daha iyiydi Şerlok beyciğim, sen gereken desteği vermeyince reisimiz kötü bir gün geçirdi
Edepsize bak hele 😱Evrim e bak ayak üstü barış o götürdü @vadikızı @serhatt @Emre Ozansoy @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 81541Ekli dosyayı görüntüle 81542
Net@serhatt Survivor'a giderse kesin böyle olur.
Bayrak oyunuyla kazandık Şerlok beyciğim, Berkan reis şov yaptı bugün sırtladı takımıÖzür diliyorum Utku beyciğim, Türk futbolu adına son derece önemli bir kura çekimi gerçekleştiriyordum. Bırakamadım...
Reisimin takımı da kaybetti mi...
Özür diliyorum Utku beyciğim, Türk futbolu adına son derece önemli bir kura çekimi gerçekleştiriyordum. Bırakamadım...
Reisimin takımı da kaybetti mi...
Bayrak oyunuyla kazandık Şerlok beyciğim, Berkan reis şov yaptı bugün sırtladı takımı
Ağla kütük