Ben bir kere denedim sonrasında neredeyse hergün bir kere yapıyorum, olay leziz birşey.
@mrt-06 @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @serhatt @Çiğdem @Dosi @alperuz @dreamy @xemrexxx ve herkes.
Granül kahve ile yapıyorum ben. O daha kolay ve kısa sürede krem kıvamı alıyor.😳 Denemedim
Güzel bir şeye benziyor sen deneme zaten 😂😂😳 Denemedim
Ben kahve konusunda iyiyim, bunu bir yaparım bir araGüzel bir şeye benziyor sen deneme zaten 😂😂
Bugünden itibaren yemek konularına girecektim, iyi dedin.Canım Ramazan ayında yemek konusu açtın diye linç mi yemek istiyorsun
#DinimeSaygıDuyAhmed
Daha yeni mi öğrendiniz yıllardır yapıyorum benBen bir kere denedim sonrasında neredeyse hergün bir kere yapıyorum, olay leziz birşey.
@mrt-06 @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @serhatt @Çiğdem @Dosi @alperuz @dreamy @xemrexxx ve herkes.
Ay ben de bunu deneyeyim ramazandan sonra. Buna benzer içtim aslında. Arkdaşım yapmıştı, hatta karışım için oyuncağa benzer minacık pil ile çalışan bir çırpıcı kullanmıştıBen bir kere denedim sonrasında neredeyse hergün bir kere yapıyorum, olay leziz birşey.
Bu yıl keşfedildi cnm bu, önceden çekip koysaydın serhatt kahvesi derlerdi.Daha yeni mi öğrendiniz yıllardır yapıyorum ben
Bugünden itibaren yemek konularına girecektim, iyi dedin.
Kaç gün kaldı acaba bitmesine.
O dediğin şekilde alamanlar içer sen suriyelisin kendine gel. SsMaalesef, denedim. Ama cok sekerliydi.
Ben cay e kahveyi sütsüz ve sekersiz ictigim icin bana daha cok pekmez tadi verdi.
Şekerini az dök, ben şekeri kestim diye 2 tatlı kaşığı granül kayveye çay kaşığının ucunda şeker döküyorum, muazzam oluyor.Maalesef, denedim. Ama cok sekerliydi.
Ben cay e kahveyi sütsüz ve sekersiz ictigim icin bana daha cok pekmez tadi verdi.
Ben fakirim elle karıştırıyorum.Ay ben de bunu deneyeyim ramazandan sonra. Buna benzer içtim aslında. Arkdaşım yapmıştı, hatta karışım için oyuncağa benzer minacık pil ile çalışan bir çırpıcı kullanmıştı
Suriyeli nereden cikti ya?O dediğin şekilde alamanlar içer sen suriyelisin kendine gel. Ss
Süt?Şekerini az dök, ben şekeri kestim diye 2 tatlı kaşığı granül kayveye çay kaşığının ucunda şeker döküyorum, muazzam oluyor.
Ay sen de.Suriyeli nereden cikti ya?
Süt?
Aa baktımda tr parasıyla 90 TL'ye de var 7 TL'ye de Ikea da 7 TL imiş. Alırım benBen fakirim elle karıştırıyorum.
Bu yıl keşfedildi cnm bu, önceden çekip koysaydın serhatt kahvesi derlerdi.