Şerlok beyciğim performansın dışında bugün reislerimiz Evrim'i gömdü, yarın da üzerine toprak atacaklar Görüyorum ki yine çok doğru isimleri desteklemişizBerkan reis ve Nisa reisim tebrik ediyorum.
Şerlok beyciğim performansın dışında bugün reislerimiz Evrim'i gömdü, yarın da üzerine toprak atacaklar Görüyorum ki yine çok doğru isimleri desteklemişizBerkan reis ve Nisa reisim tebrik ediyorum.
Birinci olan kişi Emel Şanlı (soldan sağa ikinci)
@DR Kulağı çınlasın..Abi yotube de başlık atılmış ersine kötü haber diye
Aynı sen.Berkan mavi boncuk dağıtıyormuş @Çiğdem ve @kerem oyları atar haftaya @sokak sanati @The_Erinch @Forumdash @alperuz @Aserat @xBUGRAx @Özgür @vadikızı @Emre Ozansoy @dreamy @eskici @Bully
Yiğit de hakkı verilmeyen yarışmacılardan biriydi.Sazı elimize alalım.
2014 zamanında Yiğit vardı, turuncu donlu, onu destekliyordum, 4. olmuştu. Berkan'ı ona benzetiyorum. Karakter olmasa da onun kadar yakın geliyor bana.
Yunus Emre, baban yağcı mıydı? Bu nasıl bir şey? Ben ilk kez böyle bir yarışmacı görüyorum.
Acun'un pozitif ayrımcılık gibi gözüken tavrını doğru buluyorum. Ülkemizde kadınlar/kızlar değersiz bir eşyadan bile daha değersiz gözüktüğü için bu ekstra duyara gerçekten gerek var. Sadece Yasin'e yüklenmiştir falan onu bilemem. Orası da işin kurgusu zaten.
Evrim... Yarışmayı hiç izlemeyip, tanıtımı ve salondan geçerken göz ucuyla Evrim'i gördüğümde feminizmi temsil edecek kadın zannettim de hiç alakası yokmuş. Kocasının ayaklarını yıkayan, ev hanımından ötesine geçemeyen, yıllar boyunca erkekler tarafından bastırılmış ve sindirilmiş bir kadın imiş meğer. Öbür hafta değil ama ondan sonraki en büyük elenme adayı kendisidir. Yani elenme ihtimali olan ikinci haftada gitmesi çok mümkün. Kendisinin bu ezik tavırları, destekçilerinin kendisine duyduğu sempatiyi azaltır. Duygu Çetinkaya v2 tarzı bir karakter olmak varken ne hâllere düştü gerçekten yazık. Feminist biri olarak kendisini defterden sildim...
CCC de umarım bu manasız Yasin fetişizminden kurtulur. Gerçekten çok alakasız iki karakter. Nisa ile beraber artık Berkan tarafına keskin bir dönüş yapması lazım. Yasin ne abi hadi ya. Kurgu olduğu çok belli.
Berkan... Yarı finali falan araladı belki de bugün. Pozitifliği (bu özelliği niye milleti kudurtuyor bilmiyorum ama kudurmaya devam), seviyeli hırsı ile takımı yükselten adamın iki haftadır adının çıkması skandal oğlu skandaldır. Konuşmasıyla Evrim'i gömüp çıkarttı, yarın gömmeye devam edecek.
Güncel destekleme sıralamam: CCC, Nisa, Elif, Berkan, Aycan, Ersin, Mert.
Türkiye tarihinde gündemde
#survivor2020
225 B Tweet
Evrim
76,8 B Tweet
Berkana
7.392 Tweet
Yasin'e
8.102 Tweet
Survivor ın casusuilk elenen makbule corona olmuştu ya onu demişte olabilirler şimdi twiiterde okudum da
@The_Erinch @Forumdash @alperuz @Özgür @vadikızı @Emre Ozansoy @dreamy @eskici @Bully @12.Adam @Hachiko
Survivor ın casusu
Dediklerinin altına imzamı atarım net bir şekilde. Cemal ve Nisa’nın Yasin’den sıyrılması gerekiyor artık. Üstelik Danla Cemal’i uyardı iletişim ödülünde ama hala Yasin’ci.Sazı elimize alalım.
2014 zamanında Yiğit vardı, turuncu donlu, onu destekliyordum, 4. olmuştu. Berkan'ı ona benzetiyorum. Karakter olmasa da onun kadar yakın geliyor bana.
Yunus Emre, baban yağcı mıydı? Bu nasıl bir şey? Ben ilk kez böyle bir yarışmacı görüyorum.
Acun'un pozitif ayrımcılık gibi gözüken tavrını doğru buluyorum. Ülkemizde kadınlar/kızlar değersiz bir eşyadan bile daha değersiz gözüktüğü için bu ekstra duyara gerçekten gerek var. Sadece Yasin'e yüklenmiştir falan onu bilemem. Orası da işin kurgusu zaten.
Evrim... Yarışmayı hiç izlemeyip, tanıtımı ve salondan geçerken göz ucuyla Evrim'i gördüğümde feminizmi temsil edecek kadın zannettim de hiç alakası yokmuş. Kocasının ayaklarını yıkayan, ev hanımından ötesine geçemeyen, yıllar boyunca erkekler tarafından bastırılmış ve sindirilmiş bir kadın imiş meğer. Öbür hafta değil ama ondan sonraki en büyük elenme adayı kendisidir. Yani elenme ihtimali olan ikinci haftada gitmesi çok mümkün. Kendisinin bu ezik tavırları, destekçilerinin kendisine duyduğu sempatiyi azaltır. Duygu Çetinkaya v2 tarzı bir karakter olmak varken ne hâllere düştü gerçekten yazık. Feminist biri olarak kendisini defterden sildim...
CCC de umarım bu manasız Yasin fetişizminden kurtulur. Gerçekten çok alakasız iki karakter. Nisa ile beraber artık Berkan tarafına keskin bir dönüş yapması lazım. Yasin ne abi hadi ya. Kurgu olduğu çok belli.
Berkan... Yarı finali falan araladı belki de bugün. Pozitifliği (bu özelliği niye milleti kudurtuyor bilmiyorum ama kudurmaya devam), seviyeli hırsı ile takımı yükselten adamın iki haftadır adının çıkması skandal oğlu skandaldır. Konuşmasıyla Evrim'i gömüp çıkarttı, yarın gömmeye devam edecek.
Güncel destekleme sıralamam: CCC, Nisa, Elif, Berkan, Aycan, Ersin, Mert.
İzlemiyorum ki nasıl 1000 olayım. Sen arada bana laf at, ben cevap vererek 1000 olurum.allah bereket versin a be gud nayt @Çiğdem @Dosi @alperuz (artık 1000 ol yanık karı.ss) @MasacRE @Sherlock @eskici @The_Erinch @Emre Ozansoy @vadikızı @dreamy @DarkLegenD @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 81309
Acun büyük ihtimalle Ersin'e söyledi ama eğer söylemişse çok kötü yapmış.
Bu Ersin'in SMS'ni yükseltir ama Ersin'in umurumda olacağını sanmıyorum SMS'in. Adamı mental açıdan çökertmek olur bu. Sonuçta ordan elense bile Türkiyeye dönemiyor, dönse bile köpeğini geri getiremiyor. Adamın kafasını neden karıştırıyorsun?
Yaptıysa çok büyük ayıp yaptı. Ey reyting sen nelere kadirsin...
Yardımcı düşünür msn?Benden de ne güzel casus olur
Youtube'daki başlıklara bakarsan "Survivor'da Şok ölüm" başlığının altından yılanı öldürdüler çıkıyor.Maalesef söylüyormuş youtubede başlık atılmuş ersine kötü haber diye
Youtube'daki başlıklara bakarsan "Survivor'da Şok ölüm" başlığının altından yılanı öldürdüler çıkıyor.
Saçının döküldüğünü söyleyebilirler.Ama Ersine kötü haber başka ne olsun ki başka ne çıksın ki