Aycan ıma sadece ben kopabilirimAşkım ve Aycan’a koptum![]()
Aycan ıma sadece ben kopabilirimAşkım ve Aycan’a koptum![]()
Her gün aynı parkur sizi de sıkmadı mı? Çamur falan vardı başlarda o da hiç yok , haftada bir su parkuru kalanı aynı , berbat bir sene oluyor gerçekten , suyunu çıkardı Acun. İddaa falan da yürümüyor artık , hep voleybol hep ayak tenisi adamın canı sıkılıyor gerçekten ya.
Öyle olduğunu tahmin etmiştim Şerlok beyciğim, hemen gerekli düzeltmeyi yaptım zaten sıkıntı yokUtku beyciğim yine benim yazmak istediğim şeyi, benden daha iyi anlatmış.Şu yazılan senaryo bence müthiş bir senaryo Utku beyciğim, tam olarak bunu hayal etmiştim. Evrim araya kaynak yapmış.
![]()
Forum espriden anlamayanlarla dolu of
Cemal Can'ı sevmekte ne bileyim.![]()
Çok sempatik çocuk. Kim seviyor takip etmiyorum ben. Danla ile 5 yıl önce ki röportajlarını görsünler dedim
İkisi de şuan fenomen![]()
Danla'yı daha Cemal Can ile tanıdım bu sene, tanımaz olaydım.İkiside birbirini bulmuş, tencere kapak.
![]()
Seninle daha fazla bu konuda konuşmak istemiyorum. Mıymıntı sevici seni![]()
Her gün aynı parkur sizi de sıkmadı mı? Çamur falan vardı başlarda o da hiç yok , haftada bir su parkuru kalanı aynı , berbat bir sene oluyor gerçekten , suyunu çıkardı Acun. İddaa falan da yürümüyor artık , hep voleybol hep ayak tenisi adamın canı sıkılıyor gerçekten ya.
Oyun önerileriniz nelerdir?Çarşamba perşembeye günü başka oyunlar bulsa çok iyi olur
Bu parkurlara şükretmeliyiz, virüs varken bukadar.Her gün aynı parkur sizi de sıkmadı mı? Çamur falan vardı başlarda o da hiç yok , haftada bir su parkuru kalanı aynı , berbat bir sene oluyor gerçekten , suyunu çıkardı Acun. İddaa falan da yürümüyor artık , hep voleybol hep ayak tenisi adamın canı sıkılıyor gerçekten ya.
Çok meraklı değilim AycanınaAycan ıma sadece ben kopabilirim![]()
Cemal Can adamdır
@mesmeso61 Emin ol Acunda sıkılıyordur; elinde okadar farklı alan vardır ki ama bu salgın olayı gerçekten etkiledi.Oyun önerileriniz nelerdir?
Cemal Can adamdır![]()
Adam açık konuşuyor işteBiliyorum. Ben sıkılıyorum aldatırım demesi komik olmuş yine![]()
Fikrinize naçizane bir düzeltme ile katkıda bulunmak isterim.Sembol oyununda sembolleri toplayan her yarışmacının sembol finalinde can hakkı oluyor.(Örn:Nisa 5 sembol=5 can gibi) ve sembol finalini kazanan direkt olarak Kıbrıs biletini cebine koyuyor diye hatırlıyorum.Şimdiden değerlendirme yapmak çok doğru değil zaten abi ama Barış'ın ve Cemal Can'ın yeri garanti bence büyük bir sürpriz yaşanmazsa, diğer iki koltuk için dönecek mücadele. He ama şu var; ben yarışmayı son takip ettiğimde sembol oyununda son aşamaya gelen doğrudan gidiyordu sanırım. Bunlar değiştirir daha işleri.