Türkçe zaten. Ss yani diyorum ki o adada hepiniz mağdur olurdunuz boş yapmayınTürkçe çevirisi var mı bu mesajın?![]()
Türkçe zaten. Ss yani diyorum ki o adada hepiniz mağdur olurdunuz boş yapmayınTürkçe çevirisi var mı bu mesajın?![]()
Ben onlara pabuç bırakmam.Kız o adaya gitsen yasin - mert- sercan - ersin arasında senin de olabileceğin tek şey mağdur bir de konuşuyor cık cık![]()
Dominik e gidip söyleAcun Medya kendine gel!
İşte daha mesajımı anlamıyon adada 1. Olanlara laf ediyon
Dominik e gidip söyle![]()
Zıbar artık boş yapmaya başladın.İşte daha mesajımı anlamıyon adada 1. Olanlara laf ediyon![]()
Kendinden bahsediyorsun herhalde.
Bu yine ne diyo .ss Bu hafta potaya bu melunu sokalım, çenesi çok açıldı.Ayol barışa ya da mağdırluğa laf edenlerden sadece @Maskeli Fedai o adada hayatta kalabilir o da kaç taraf varsa hepsine oynayıp yanında gözükeceği için kalanlarını yani @Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD @Özgür @Dosi yi 3lü şer ittifakı ve Yasin Birleşmeden önce yerdi![]()
Yürü git napayım ben Mert’i
Ben onu anlamayı bıraktım zaten
Yunus Emre gibi o istenmiyor ama asla da gitmiyor.Bu yine ne diyo .ss Bu hafta potaya bu melunu sokalım, çenesi çok açıldı.@Sherlock @Özgür @Maskeli Fedai @MasacRE @Dosi @Bully @DarkLegenD
Kafasına kürekle vursam da işlemiyor mendeburun.Yunus Emre gibi o istenmiyor ama asla da gitmiyor.![]()
![]()
Yunus Emre ile uyumlu olmama sevindimYunus Emre gibi o istenmiyor ama asla da gitmiyor.![]()
![]()