Bu dizi son dönemin en iyi işi olabilir, Allah'tan yurtdışından çok iyi tepkiler aldı. Yoksa bizim ülkede gerekilen destek verilmedi bence.
Müzik seçimleri muazzamdı ya, sahnelere cuk otururdu müzikler.@mrt-06 dizi için resital mi veriyorlar başladığından beri sadece müzik çalışıyor falan demişti. Böyle totaller arasında hakkı yendi haklısın![]()
Müzik seçimleri muazzamdı ya, sahnelere cuk otururdu müzikler.![]()
Ya zaten bizim dizilerin tek sorunu süre bence. 3 sezon x 87 bölüm yerine, 6 sezon x 174 bölüm olarak izlemeyi tercih ederim.Baskıları sırf süreyi uzatmak için konuluyordu. Keşke 75-90 dakika olsaydı dizi de gerek kalmasaydı![]()
Ya zaten bizim dizilerin tek sorunu süre bence. 3 sezon x 87 bölüm yerine, 6 sezon x 174 bölüm olarak izlemeyi tercih ederim.
Hayır bahsetmek istediğim o değil tabi ki.Abartma istersen. 6 sezonda nesil değişiyor Dünyada. 3 sezon 87 bölüm yeterli.![]()
Hayır bahsetmek istediğim o değil tabi ki.2 saatlik bölümü 2’ye bölüp her hafta 1 saatlik yayınlasalar, onu diyorum. O da 174 bölüm yapıyor işte.
![]()
Görebilecek miyiz 75 dakikalık Türk dizisi... sanmam...Benim de bahsettiğim şey zaman doldurmak için boş sahneler yapılıyor onlar silinse geriye zaten 75 dakika kalıyor izlenecek. Gerek yok ikiye bölmeye.![]()
Benim de bahsettiğim şey zaman doldurmak için boş sahneler yapılıyor onlar silinse geriye zaten 75 dakika kalıyor izlenecek. Gerek yok ikiye bölmeye.![]()
İG de boş sahne yokturGörebilecek miyiz 75 dakikalık Türk dizisi... sanmam...
Mutfak takımındaki herkesin bile derin hikayeleri vardı be. Ne diziydi...İG de boş sahne yoktur![]()
İG de boş sahne yoktur![]()
Aslı'ma yakışır 💖💖💖💖Çok fazla müzik sahnesi vardı. Aslı Enver oyunculuktan çok şarkıcılık yaptı bi ara![]()
Ben severim uydurma