Kapının önune koymadım kufretim el verdiğince bakarım ben aliçoma yeter ki yenici olarak karşima çıkmasın Ben hazırım değilim Aliço yerine Aliye diyemem @eskici
Bu allahın belasından kurtulma vakti geldi. Foruma fazla alıştı milattan öncesi
Kapının önune koymadım kufretim el verdiğince bakarım ben aliçoma yeter ki yenici olarak karşima çıkmasın Ben hazırım değilim Aliço yerine Aliye diyemem @eskici
Allahıın belası değil aliçom. Hedayesidir @eskiciBu allahın belasından kurtulma vakti geldi. Foruma fazla alıştı milattan öncesi
Öyle bir şey yapmam zaten Faruk beyKapının önune koymadım kufretim el verdiğince bakarım ben aliçoma yeter ki yenici olarak karşima çıkmasın Ben hazırım değilim Aliço yerine Aliye diyemem @eskici
Ne yaparsan yapİsim bitti senle. Son hafta yaptığın yamuktan sonra direk 1 puan. Eleyecegiz seni
Ne yaparsan yap
Tabikisi de şarkının bendeki geçmişini @kerem biliyorFaruk ablamın kulağı iyidir @Forumdash @Çiğdem
Sende çok geçmiş vardır yaşın malumTabikisi de şarkının bendeki geçmişini @kerem biliyor
Senden önce doğdugum için kıskanmaSende çok geçmiş vardır yaşın malum
Noluyor be Reyis niye bana laf ediyor 2 haftadır 😱 @Çiğdem @Harunnn60Aynen böyle bişey olamaz @kerem
İnş patlatır seni @Çiğdem
@kerem in yarışması sıkıntı yaratıyor
Bazen cok sacma ve gereksiz nedenlerden ötürü sarkiyi secmeme takintina anlam veremiyorum. @ÇiğdemEvet doğru hatırlıyorsun da inan isyan ettiğin gibi rahat olamıcaksın hep veto yıceksin elenirsin bunla diye @kerem @sokak sanati
Neyse puanlamam da kendi meramımı acıklarim
Aliçom @eskici @Çiğdem
Ben senin gibi balon degilim.@kerem i patlat gitsin