The_Erinch
Favori Üye
adam yaşayan darbe team...En fazla 1 puan verirsin başka ne yapabilirsin ki
adam yaşayan darbe team...En fazla 1 puan verirsin başka ne yapabilirsin ki
En fazla 1 puan verirsin başka ne yapabilirsin ki
Hiç fark etmezadam yaşayan darbe team...
Milleti örgütleyip bana 1 mi verdireceksinTek 1 kişi mi sanıyorsun sen bni
Milleti örgütleyip bana 1 mi verdireceksin
Bu şimdi mi söylenir AtoşumInna harcanmaz umarım ben elimden geleni yaptım ama forum pek sevmiyor. @denizz19
Böyle şef mi olurYarışmanın milli şefi olmadık boşuna.
Böyle şef mi olur
Ama doğru haırlıyorsam Rihanna;Shakira,Beyonce dışındaydı seninde terchin.
Evet doğru hatırlıyorsun da inan isyan ettiğin gibi rahat olamıcaksın hep veto yıceksin elenirsin bunla diye @kerem @sokak sanatiKımsetse yarışacağım... isyan ettim artık seçimlerinize. Puanlamamda yaptığım ansiklobedi tarzı yorumumdada yazdım.
Neyse puanlamam da kendi meramımı acıklarimAna sayfada hepsi yaziyor ya.
Bir sarki birden cok konsepte uyabilir "Bring Me To Life" sarkisi hem rock, hemde 2000'lerde cikmis yabanci bir sarki. Eger Rock'ta kullanan biri olsaydi bu hafta o sarki tekrar secilemezdi mesela. Ama o sarkiyi su ana kadar kimse secmedigi icin bu hafta @xemrexxx'nin o sarkiyla yarismasi kadar dogal bir sey yok. Konsepte de uyuyor zaten.
Aliçom @eskici @ÇiğdemBu hafta tek hedefim @eskici 'yi elemek
Evet doğru hatırlıyorsun da inan isyan ettiğin gibi rahat olamıcaksın hep veto yıceksin elenirsin bunla diye @kerem @sokak sanati
Neyse puanlamam da kendi meramımı acıklarim
Aliçom @eskici @Çiğdem
Bana iyi bir puan verirsin artık Faruk beyEvet doğru hatırlıyorsun da inan isyan ettiğin gibi rahat olamıcaksın hep veto yıceksin elenirsin bunla diye @kerem @sokak sanati
Neyse puanlamam da kendi meramımı acıklarim
Aliçom @eskici @Çiğdem
Yenici ne be öyle saçma şey mi olurEskide kaldı artık o. Yarışmaya yenilik lazım. Nickini @yenici yaparsa kalır. @eskici
Yenici ne be öyle saçma şey mi olur
Ama bu bildiğin cinsiyet değiştir gel demek gibi bişey @eskici Aliçomdan geriye hiçbişey kalmaz
Ben nereye kadar koruyabilirim seni
Sen tam puan ver gerisini boşverAma bu bildiğin cinsiyet değiştir gel demek gibi bişey @eskici Aliçomdan geriye hiçbişey kalmaz
Ben nereye kadar koruyabilirim seni
Sana yeterince puan verdim zatenFaruk'ta kapı önüne koydu. Dedim ben sana bana puan ver dedim Aliço
Sana yeterince puan verdim zaten
Kapının önune koymadım kufretim el verdiğince bakarım ben aliçoma yeter ki yenici olarak karşima çıkmasın Ben hazırım değilim Aliço yerine Aliye diyemem @eskiciFaruk'ta kapı önüne koydu. Dedim ben sana bana puan ver dedim Aliço
Yine verebilirsin