2010 dahil mi
Hayır dedik ya. Yeni mi soruyorsun bunu.2010 dahil mi
kes be alaman hanzosu .ssHayır dedik ya. Yeni mi soruyorsun bunu.
Lady Gaga bloke edildi çoktan. Seçemezsin yani.kes be alaman hanzosu .ss
bu lady gagalar yoktu kim değiştirdi sonrada hep planlarım boziliyi .ss
Ben seçtimya @sokak sanati @keremkes be alaman hanzosu .ss
bu lady gagalar yoktu kim değiştirdi sonrada hep planlarım boziliyi .ss
yaşın çıktı yine :f @Forumdash tan da madonna beklerdim onun yaşına da o uygun
Harbiden 99'da çıkmış. Ricky zaten seçilemiyor
Zaten @Forumdash dedi oda 90lar diyeyaşın çıktı yine :f @Forumdash tan da madonna beklerdim onun yaşına da o uygun
@Forumdash Görecegiz bakalim.Şarkımı seçtim hadi good bye gidip dizi izleyeyim iftara ka
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
@xBUGRAx la sana sürprizlerimiz olacak şarkınıda @bazinga kapmış şimdi gerisi Bugra ile bizde @kerem @sokak sanati
Elenirsin inş .ssŞarkımı seçtim hadi good bye gidip dizi izleyeyim iftara ka
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Şarkımı seçtim hadi good bye gidip dizi izleyeyim iftara ka
En son seçip uygun olanı nasıl buluyor anlamadım 2 gündür kafamız patladı abicimizle @Forumdash @sokak sanati @Ahmed@Forumdash Görecegiz bakalim.