Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Araf
her biriniz bana bir film önerin ben de oylayayım. Aynı filmi önermediğinizi kontrol edin önerirken. Hem bu vesile ile belki oylamış olursunuz😡 (Araf oylamış zaten.)
Edit: edit: (End of Watch seçmiyoruz, admin pişman olursunuz dedi. Pek iyi çıkmamış :S)
Üşengeçliğinizi bari oylamada göstermeyin 😡
Önerileri bekliyorum, kestane kebap acele cevap
İçlerinde çoğunu izlemediğim için net bir öneride bulunamam ama hangisini önermezsin diyecek olursan kesinlikle ve kesinlikle MELANCHOLIA derdim. Daha önce de belirttim, bu hayatımın filmlerinden biri ve en sevdiğim filmler listesinin başlarında. Buna rağmen iki sebepten dolayı önermem, birincisi herkese hitap eden bir film değil ve yönetmen zaten fazlasıyla aykırı, ikincisi ise gerçekten de baharda izlenecek bir film değil. Sonbahar döneminde olsaydık belki genele hitap ederdi yine de. Ama bu haliyle, zaten isminden de anlaşılacağı üzere kasvetli bir film ve yönetmenin filmleri içerisinde ilk başlanacak film değil gibi. Haliyle düşük puanlar genel olarak havada uçuşabilir.
Önereceğim film ise Mother. Çok sembolik bir filmdir ama kesinlikle izlemeye değer, çok karışık olmayan rahat bir yapım.