(Yapmadılar )
7 film izleyip 1 tane daha izlememiş olman da ilginç sayın Gs'li dostum.
(Yapmadılar )
Öyleydi ama 5'e düşmüş anlaşılan8 değil miydi en az Utku beyciğim, öyle bir cümle hatırlıyorum. @bazinga
Öyleydi ama 5'e düşmüş anlaşılan
Sıvacı olmak bunu gerektirir Şerlok beyciğim, yoldaşımız hızını alamıyor herkesi her şeyi sıvıyor artık @Maskeli FedaiKütük dostumuz istenen sayının +2 üstüne çıkmış hala admini sıvıyor oy kullanmak için, bu adam ne yapmak nereye varmak istemektedir Utku beyciğim. @Maskeli Fedai
Herkese çay var, sana yok.7 film izledim Oy kullanamıyor muyum @bazinga
Belki tamamlarım gün içinde belli olmazOylarını heyecanla bekliyoruz @Maskeli Fedai
Yalnız keşke 8'e tamamlayıp bu tereddüte düşmeseymişsin.
Kütük dostumuz istenen sayının +2 üstüne çıkmış hala admini sıvıyor oy kullanmak için, bu adam ne yapmak nereye varmak istemektedir Utku beyciğim. @Maskeli Fedai
@bazinga beyciğim övgüyü hak ediyorSıvacı olmak bunu gerektirir Şerlok beyciğim, yoldaşımız hızını alamıyor herkesi her şeyi sıvıyor artık @Maskeli Fedai
Melancholia@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Araf
her biriniz bana bir film önerin ben de oylayayım. Aynı filmi önermediğinizi kontrol edin önerirken. Hem bu vesile ile belki oylamış olursunuz😡 (Araf oylamış zaten.)
Üşengeçliğinizi bari oylamada göstermeyin 😡
Önerileri bekliyorum, kestane kebap acele cevap
Ee hadi oylasana😏Melancholia
Ney film mi, o da ne...@Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Araf
her biriniz bana bir film önerin ben de oylayayım. Aynı filmi önermediğinizi kontrol edin önerirken. Hem bu vesile ile belki oylamış olursunuz😡 (Araf oylamış zaten.)
Üşengeçliğinizi bari oylamada göstermeyin 😡
Önerileri bekliyorum, kestane kebap acele cevap
Tamam önerme!Ney film mi, o da ne...
Bu 12 filmi zaten ben seçtim, gerisini tamamen size bırakmak daha doğru.Tamam önerme!
Seni iyice kaybettik. Kan doduruyorsun.
Bu arada @bazinga sen kendin bile oylamıyorsun 😱
yoksa hepsini izlemişmisin? Ozaman anlarım😊
Uyarı için teşekkürler.Bu 12 filmi zaten ben seçtim, gerisini tamamen size bırakmak daha doğru.
Ben zaten 12 filmin tamamını izleyeceğim her türlü.
Yalnız şunu söyleyeyim End of Watch ile başladım 12 filme ve pek parlak gözükmüyor. Seçilirse pişman olabilirsiniz.
Oylayabilecek çok fazla kişi yok zaten. 4-5 oy olsun bizim olsun.Uyarı için teşekkürler.
Üstte etiketlediğim kişilerin bulunduğu mesaji editleyeyimde uyarayım bu film içın :S
Sadece 2 kişinin oylaması skandal😱
Ben zorlarım onları haledeceğimOylayabilecek çok fazla kişi yok zaten. 4-5 oy olsun bizim olsun.