TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kodese girerler inş birlikte .ss
maxresdefault.jpg

Turuncu oğlan soyununca sakin ol bak ramazandayız .ss
Aaa tövbe tövbe bu acun uyumuyormu ayoll :A :A :A @alperuz

Virüsü bence Acun yaydı başka açıklaması yok tek kazanclı olan o ve ciddi şekilde araştırılsın bu konu :A @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @serhatt @Forumdash @kerem @Aserat @xBUGRAx
Acun'a alalım seni, Şeyma'yla kapışır durursunuz. :A :A @serhatt @xemrexxx @Aserat @xBUGRAx @Forumdash
Geçemiceksin izin vermicemm :A
Sollayamadan geberirisin inş. :Z
@xemrexxx , Acun'a yanıkmış diyollağ. @Çiğdem sana rakip çıktı kız .ss @serhatt @Forumdash
ayyy ne dedikodular ne dedikodular dönmüş .ss

bir kere ben kızıl olanı değil betty nin best friendi olanı tercih ederim alperuz melunu.ss

vadikızı teyze boşuna zorlama gheçileceksin :A serhat aşüftesi sana yardım edemez:A

çiğdem ile şeyma tam rekabet olur iki at suratlı çirkin sıska şey kapışır :A izleriz :A @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai

iftira atmam ben serhat zillisi gerçekler bunlar :A

alperuz son iftiranla çizgiyi aştın kalemini kırıcam bekle sen :A

bir kere ben kızıl olanı değil betty nin best friendi olanı tercih ederim alperuz melunu.ss

vadikızı teyze boşuna zorlama gheçileceksin :A serhat aşüftesi sana yardım edemez:A

çiğdem ile şeyma tam rekabet olur iki at suratlı çirkin sıska şey kapışır :A izleriz :A @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai

Abdestin bozulur inş .ss
the-riverdale-premiere-was-really-horny-and-here--2-15295-1539393061-6_dblbig.jpg

• Harika
Reactions: xemrexxx

Kapa çeneni ciğersiz herif .ss