Mükemmel bir detay bee.
Mükemmel bir detay bee.
Bak sen bak sen.. 😱 Gözlerinden yaş gelmişmiş..-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
@sokak sanati juri başkanı milli şef oyları
Müzik olarak Yalının şarkısı daha iyi ama Sertap o kadar içten okumuş ki bir anda gözümden yaş geldi. Sertab sesiyle daha çok etkilediği için
Sertab 5
Yalın 0
O satmıştı beni pis kütük..
Bak sen bak sen.. 😱 Gözlerinden yaş gelmişmiş..
Benim de İçerde sahnesi izlerken gözlerimden yaşlar gelecek.. @Bully @sokak sanati @serhatt @denizz19
Ağzının payını ver ve ele şunuBak sen bak sen.. 😱 Gözlerinden yaş gelmişmiş..
Benim de İçerde sahnesi izlerken gözlerimden yaşlar gelecek.. @Bully @sokak sanati @serhatt @denizz19
İntikam..Ağzının payını ver ve ele şunu
Yok öyle bir şey.. Eskiye göre oy versem geçen hafta seni eleyip @serhatt'ı finale çıkartırdım
HARİKASINYok öyle bir şey.. Eskiye göre oy versem geçen hafta seni eleyip @serhatt'ı finale çıkartırdım
Güçlerimizi birleştirip hakkından gelelimİntikam..
Çiğdem haklı burada, daha önce ben de final gördüm pis kütük O zaman da dostlarım olarak sırtımdan bıçaklamıştınız beni hepiniz karşı tarafa vermiştiniz oylarıO satmıştı beni pis kütük..
Ağaçkakan sevmiyordum maalesef..Çiğdem haklı burada, daha önce ben de final gördüm pis kütük O zaman da dostlarım olarak sırtımdan bıçaklamıştınız beni hepiniz karşı tarafa vermiştiniz oyları
HARİKASIN
Finalde kaybetmesi daha acı olacakGüçlerimizi birleştirip hakkından gelelim
Ben de yalın ayak sevmiyorumAğaçkakan sevmiyordum maalesef..
Beter olsunFinalde kaybetmesi daha acı olacak
İftira 😱Finale çıkartıp orada eleyip daha büyük intikam almak istiyorsun yani.bunlar hep itiraf. Sunacağım jüriye bunları
Ağaçkakan sevmiyordum maalesef..
Tarzı olmadı halde bir rahmetli iyi oyluyordu gerçi finalde tekmeyi atmıstıda zaten şansın yoktu @MEnesÇiğdem haklı burada, daha önce ben de final gördüm pis kütük O zaman da dostlarım olarak sırtımdan bıçaklamıştınız beni hepiniz karşı tarafa vermiştiniz oyları