Konağa hanım olup topunuzu çukurovadan attırınca görürsün sen kart papaz .ss @Dosi
Hiç bişey yapamazsın. Sen git ağzını diktir. @alperuz ağzını yırttıAldın mı cevabını @Forumdash
Konağa hanım olup topunuzu çukurovadan attırınca görürsün sen kart papaz .ss @Dosi
Hiç bişey yapamazsın. Sen git ağzını diktir. @alperuz ağzını yırttıAldın mı cevabını @Forumdash
KISKANMABen seni uyarıyorum benim ağzıma dokunma Git onun ağzını yırt hem de çarşaf yırtar gibi
Gizli diyen mi var Görmemiş, bilmemiş cocukcaz @alperuz'a hatırlattım sadece ama senın huyunuİzliyorum gizli değil ki .ss
Kendinle karıştırdın beni galiba fitne fücur seni .ssGizli diyen mi var Görmemiş, bilmemiş cocukcaz @alperuz'a hatırlattım sadece ama senın huyunu
Ayyy en yuksek kaç almiştin beeBaşarımız @Forumdash ları yani düşmanları çatlatacak cinsten de ondan @xemrexxx
Ne gibi 😱Sen de git başka yerlerini diktir namussuz @xemrexxx
Anladın senNe gibi 😱
Yırtılan acılan biyerim yok desem sohbetin içine iyice 💩💩 miş olcaksın Sus en iyisiSen de git başka yerlerini diktir namussuz @xemrexxx
Sen içine ediyorsun sen her halükardaYırtılan acılan biyerim yok desem sohbetin içine iyice 💩💩 miş olcaksın Sus en iyisi
Her şeyi bilir o ar damarı gevşek @xemrexxx
yapana değil yaptırana bakSen içine ediyorsun sen her halükarda
Sen de az değilsin de neyse. @xemrexxx @Forumdash @ÇiğdemHer şeyi bilir o ar damarı gevşek @xemrexxx
Entrikalar kraliçesiyim hayatım
@Forumdash namusunuza laf ediyorlar el atın.
Tabi ki değil😱 Sana bunların birlikte cekindiği fotoyu atayım bi dakka
Malamat ettim @Forumdash ı bu ona yeter de artar@Forumdash namusunuza laf ediyorlar el atın.