Bu adamı seviyorumAliçodan sonra Yusuf Müdürde deriz sana
@Bully avatar yapıyordu avatarda çok küçük görünüyordu ben kargaya benzetmiştim uzak çekimden @xemrexxx @Forumdash @Maskeli Fedai
Bu adamı seviyorumAliçodan sonra Yusuf Müdürde deriz sana
@Bully avatar yapıyordu avatarda çok küçük görünüyordu ben kargaya benzetmiştim uzak çekimden @xemrexxx @Forumdash @Maskeli Fedai
Karga Yusuf @eskiciBu adamı seviyorum
ama onada tuzak kurdu bir güç @Çiğdem@Harunnn60 Gelir belki madem lider olmuş
Karga ne alaka yaKarga Yusuf @eskici
Mahallenin aşüftesi tabi ki adın
Genç ecünnüyle evliydi boynuzluyorlardı bunu bende @eskici yi boynuzlarım @xemrexxxAliçodan sonra Yusuf Müdürde deriz sana
Karaya kıyafeti burnuda az sivri gibi @Bully o dedime uygun biir foıtoyu avatar etmiş uzak ve küçük görünüyordu karga sanmıstımKarga ne alaka ya
O avatarı bul desen bulamam şimdi. Yusuf müdürümle dalga geçtiğin için kınıyorum seni tekrardan. ssKaraya kıyafeti burnuda az sivri gibi @Bully o dedime uygun biir foıtoyu avatar etmiş uzak ve küçük görünüyordu karga sanmıstım
Sen kimsin
Kargayı çıkar aradanKaraya kıyafeti burnuda az sivri gibi @Bully o dedime uygun biir foıtoyu avatar etmiş uzak ve küçük görünüyordu karga sanmıstım
Aaaa manalı