Maskeli Fedai
Favori Üye
Gitmeyiz tabi ki, yok öyle bir şey (kütük mod on ) @Maskeli Fedai
Paramparçayım.. Pis kütükUtku beyciğime bak seri sattı.
Gitmeyiz tabi ki, yok öyle bir şey (kütük mod on ) @Maskeli Fedai
Paramparçayım.. Pis kütükUtku beyciğime bak seri sattı.
Utku beyciğime bak seri sattı.
Bana bu satışı yaptırmak istemiyorsanız kimse bir yere ayrılmasınParamparçayım.. Pis kütük
Bana bu satışı yaptırmak istemiyorsanız kimse bir yere ayrılmasın
Bana bu satışı yaptırmak istemiyorsanız kimse bir yere ayrılmasın
Satış yapmak bulaşıcıdır..Adama bak ayrılırsak satışı koyacağını söylüyor, beklemediğimiz yerden aldık satışı.
Sen buradan ayrılsan da kütük kardeşliğimiz var aslında, o kadar da sorun olmaz o yüzden Ama diğer kütük dostumuz @Maskeli Fedai orada katılmıyor bize...Adama bak ayrılırsak satışı koyacağını söylüyor, beklemediğimiz yerden aldık satışı.
Sen buradan ayrılsan da kütük kardeşliğimiz var aslında, o kadar da sorun olmaz o yüzden Ama diğer kütük dostumuz @Maskeli Fedai orada katılmıyor bize...
Ahahah bu ne Telif hakkı istemeliyiz bu siteden @Maskeli Fedai
Ahahah bu ne Telif hakkı istemeliyiz bu siteden @Maskeli Fedai
Sen buradan ayrılsan da kütük kardeşliğimiz var aslında, o kadar da sorun olmaz o yüzden Ama diğer kütük dostumuz @Maskeli Fedai orada katılmıyor bize...
Bu sitenin kurucularını mahkemeye vereceğiz..Ahahah bu ne Telif hakkı istemeliyiz bu siteden @Maskeli Fedai
Bak bak diğer konuyu nasıl da geçiştiriyor Hainli Fedai... @SherlockBu sitenin kurucularını mahkemeye vereceğiz..
Bak bak diğer konuyu nasıl da geçiştiriyor Hainli Fedai... @Sherlock
Bu sitenin kurucularını mahkemeye vereceğiz..
Yanlış emoji atmışım..Bak bak garip garip emojiler de getirmeye başladı 😱 @Sherlock
Bu ekipten birisinin "" şunun gibi emojiler kullanması, kütük dostum ne yapmak nereye varmak istemektesin.
Hainlok..At yalanı... @MasacRE