Emre Ozansoy
Moderatör
Barış'a karşı mesaj yazanların hesaplarına tek tek giriş yapıyorum.
Heyecanımı kaybettim galibaHaydaa yine ne oldu be
Barış mükemmel dedim. Sizin toz konduramadığınız Barış'a, başkasıyla Barış'ı çekiştiediğimiz de bile gelip ölümüne savunduğunuz Barış'a kötü demek ne haddime..ne anlamda dedin neyse bu konu çok uzamasın boşver
Bugün ateşkes imzaladık evet Bak @Dosi ye Barış'ı bile savunuyorum artık. Onun tek sebebi Barış'a olan sevgim yani başka bir sebebi yokBugünün hatrına bir şey demiyorum
Bugün ateşkes imzaladık evet Bak @Dosi ye Barış'ı bile savunuyorum artık. Tek sebebi Barış'a olan sevgim yani başka bir sebebi yok
Barış en içten şekilde sarıldı Nisa reisime, içinde hiçbir artniyet yok onun 😡Fragmanda izleyip, yok Barış sarılmışta yok iyiymişte yok ilk ilgilenen oymuşta. Seronomide yanında olduğu için mecburi bir sarılma olmuş
Çok samimisin. İnandım...Barış en içten şekilde sarıldı Nisa reisime, içinde hiçbir artniyet yok onun 😡
Kaybetme o heyecanını geri topla hemen Daha Nisa reisin şampiyonluğunu kutlayacağız beraberHeyecanımı kaybettim galiba
Hiç sanmıyorum ama bir umut işte. Ne zamana kadar kendisine gelmesini bekleyeceğiz?Survivor bitince mi?Reisim bu ödül sonrası kendine gelecektir Utku beyciğim.
Güncel mesaj sayıları. @The_Erinch
@vadikızı maşAllah 100 mesaj atmış bugün. Umarım forumunu korursun abla.
Nisa reis hiç öyle davranmıyorKaybetme o heyecanını geri topla hemen Daha Nisa reisin şampiyonluğunu kutlayacağız beraber
Ekstra masası panorama masasına fark attı ankette, Acun şok
Sen de mi Nisa reise inanmıyorsun, yuh sana be Reis toparlayıp şampiyon olacak bak görNisa reis hiç öyle davranmıyor
Ekstra masası panorama masasına fark attı ankette, Acun şok