Emre Ozansoy
Moderatör
Bunlarmı beklemediğimiz yarışmacılar
Bilmiyorum abla, her şey olabilir.
Bunlarmı beklemediğimiz yarışmacılar
Yarın kaos çıkar inş amin
Kütük dostum kudurmuş yine Kendisi güzel bir hanımefendi olmakla birlikte bir an önce oradan ayrılsa bizim için en hayırlısı olacaktırEvet, o da güzel bir insan sayın Gs'li dostum. Acun beyciğim bu sene güzel çalışmış.
Yarın kaos çıkar inş amin
Bilmiyorum abla, her şey olabilir.
Karantina bizi bitirdi @SherlockKütük dostum kudurmuş yine Kendisi güzel bir hanımefendi olmakla birlikte bir an önce oradan ayrılsa bizim için en hayırlısı olacaktır
Bence iyi gidiyor yarışma, ben memnunum Yok Yunus Emre aday ünlülerde. Spoiler mı yakaladın fragmandanAcun çorba edince keyfim kaçıyor
Aklım sizde kaliyor ama, muhabetleriniz cidden iyi
Aşkım aday mı? Sercanın eli onun omuzunda tanıtımda.
En kaosu görünen fragmanın bile hayal kırıklığı olduğunu düşünürsek şu gördüklerimizden hiçbir şey çıkmazYarın kaos çıkar inş amin
Lanet olsun bu hayat, lanet olsun sevgiEn kaosu görünen fragmanın bile hayal kırıklığı olduğunu düşünürsek şu gördüklerimizden hiçbir şey çıkmaz
Barış ve Berkan en başında ünlülerdendi. ruhunu ve gidişatını bozdu yarışmanınBence iyi gidiyor yarışma, ben memnunum Yok Yunus Emre aday ünlülerde. Spoiler mı yakaladın fragmandan
@Emre Ozansoy yarın iletişim ödülü gönüllülerde ve elenen gizemmiş
Ya her şey baştan hesaplandığı gibi gitmiyor sonuçta. Orada oluşan bazı durumlardan dolayı takımların güç farkı çok açılmıştı. Öyle olunca da müdahale ettiler artık Böyle daha iyi oldu benim içinBarış ve Berkan en başında ünlülerdendi. ruhunu ve gidişatını bozdu yarışmanın
Evet, Acun eleneni açıklarken Sercan'ın eli Aşkım'ın omuzunda. Sonuçta ünlülerde de 3 aday olacak? Bunlardan biri Aşkım.
Eğer doğruysa çok iyi...
"Şer ittifakı"yüzünden potansiyelini istediği gibi yansıtamamış olabilir.Ben buna Doğru parça doğru takımla birleşince ortaya çıkan sonuç derim.Barış'tan sonra takımın en iyi erkek yarışmacısı... Tebrikler
Barış ve Berkan en başında ünlülerdendi. ruhunu ve gidişatını bozdu yarışmanın
Evet, Acun eleneni açıklarken Sercan'ın eli Aşkım'ın omuzunda. Sonuçta ünlülerde de 3 aday olacak? Bunlardan biri Aşkım.
instagram da okudum sanırım dedikleri çıkıyormuş
"Şer ittifakı"yüzünden potansiyelini istediği gibi yansıtamamış olabilir.Ben buna Doğru parça doğru takımla birleşince ortaya çıkan sonuç derim.