TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acun çorba edince keyfim kaçıyor :A
Aklım sizde kaliyor ama, muhabetleriniz cidden iyi :bhr:
Aşkım aday mı? Sercanın eli onun omuzunda tanıtımda.
Bence iyi gidiyor yarışma, ben memnunum :A Yok Yunus Emre aday ünlülerde. Spoiler mı yakaladın fragmandan :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Karantina bizi bitirdi :A @Sherlock
Kütük dostum evden çıktığında kimse emniyette olmayacak. :A @MasacRE
Karantina bitince kütük dostum :A
203859-tecavuzcu-coskun-73-yasindayim-ama-59ff22b4d0e7a.jpg

Bence iyi gidiyor yarışma, ben memnunum :A Yok Yunus Emre aday ünlülerde. Spoiler mı yakaladın fragmandan :A
Barış ve Berkan en başında ünlülerdendi. ruhunu ve gidişatını bozdu yarışmanın :T:

Evet, Acun eleneni açıklarken Sercan'ın eli Aşkım'ın omuzunda. Sonuçta ünlülerde de 3 aday olacak? Bunlardan biri Aşkım.

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Barış ve Berkan en başında ünlülerdendi. ruhunu ve gidişatını bozdu yarışmanın :T:

Evet, Acun eleneni açıklarken Sercan'ın eli Aşkım'ın omuzunda. Sonuçta ünlülerde de 3 aday olacak? Bunlardan biri Aşkım.
Ya her şey baştan hesaplandığı gibi gitmiyor sonuçta. Orada oluşan bazı durumlardan dolayı takımların güç farkı çok açılmıştı. Öyle olunca da müdahale ettiler artık :D Böyle daha iyi oldu benim için :A

Yani Aşkım'ın aday çıkması olası bir durum zaten, normaldir onun da aday olması :A

• Beğendim
Reactions: Dosi

Takım iyi olacaktı Barışı göndermeyeceklerdi :D

"Şer ittifakı"yüzünden potansiyelini istediği gibi yansıtamamış olabilir.Ben buna Doğru parça doğru takımla birleşince ortaya çıkan sonuç derim.

Ünlülerde yarışırken de iyiydi, ama Gönüllüler'e geçince onların yaptığı hareketler ile daha fazla gaza geldi. :A

• Beğendim
Reactions: Angelica

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961