Hayır varlığımı belli etmem lazım bugün ki kıymetimi anlasın.
Potada olacağın hissi ölüyü bende
Hayır varlığımı belli etmem lazım bugün ki kıymetimi anlasın.
Kalp alamıcaksın benden @sokak sanati 10+ vermek varkenSTART!
@sokak sanati'nın Oyları:
13 - Hele Bi gel - Bu şarkı ile büyüdüm. Hala aynı hisler uyandırıyor.
12 Puan - Çılgın Bediş - Yonca Evcimik bu işin atası Bee.
11 Puan - Bana Bir Masal Anlat baba - Diziyi izledim ama şarkı olarak çok başarılı bulduğum bi şarkı. Güzel seçim.
11 Puan - Boş Ders - karakterlerin efsane repliklerini duymak aşırı tatlı.
10 Puan - Cennet Mahallesi - İçimde ki roman çıktı. Olması gerektiği gibi moda sokuyor ama Recapta istediğimi bulamadım. Tab noktası yok gibi.
10 Puan - Avrupa Yakası - Ayy bak Tahsin geliyorlar soldan soldan ne kadar tatlıysa, Bursa'nın hemen yukarısı kısmı o kadar itici. Diziyi bir yandan anlatmış şarkı. Baya başarılı.
9 Puan - Yanarım - Şarkıcı olmayan iki kişi şahane söylemiş.
9 Puan - Annem Gibi - Zamanında kötü gelirdi bana şarkı ama şuan şarkı olarak iyi olduğunu düşündüm.
8 Puan - Çocuklar Duymasın - Evet özlem hissettiriyor ama şarkı olarak başarılı mi arada kaldım.
7 Puan - Hatırla Sevgili - İyi şarkı ama bana bi şey hissettirmedi
6 Puan - Ruhsar - Öylesine söylenmiş 3 satır cümleden Daha iyilerini bulabilirdiniz.
5 Puan - Hırsız Polis - Ne bu akustik performans falan mı? Duygu yok.
3 Puan - Barış Akarsu - Çok kötü yaa. Berbat.
Rezil dış mihrak @Dosi@Dosi'nin Oyları:
Kara Melek'i ve Friends'i seçmeyenleri kınıyorum. Slow seven olarak listemin üstlerinde tüm slowlar girmeyi başardı, @xemrexxx 'nin ki hariç. Kıraç'tan olanları seçseydi ilk 3'te olacaktı. Şuan oldukça yorgun bir anıma denk geldi diye slowlara kıyak geçmiş olabilirim ilk oy gönderen olabilirim
1 Ruhsar - Jenerik
2 Yalancı Yarim - Gözlerin
3 Kavak Yelleri - Jenerik
4 Avrupa Yakası - Jenerik (Dizisini seviyorum ama müziği diğerlerinin yanında sönük kaldı)
5 Çılgın Bediş - Jenerik
6 Cennet Mahallesi - Jenerik
7 Çocuklar Duymasın - Jenerik
8 Hatırla Sevgili - Jenerik
9 Hırsız Polis - İmkansız
10 Doktorlar - Annem Gibi (Bildiğim bir sarkıymış, recap çok doğru)
11 Ulan İstanbul - Yanarım (Diziyi de izledim, bu şarkıyıda çok severim)
12 Hayat Bilgisi - Boş Ders (çok iyiymiş, hakim olduğum bir şarkı değildi ama nakarat tanıdık geldi
13 Süper Baba - Jenerik (Müziği yeter ❤)
Hatırla Sevgili nasıl 7 😡 @sokak sanatiSTART!
@sokak sanati'nın Oyları:
13 - Hele Bi gel - Bu şarkı ile büyüdüm. Hala aynı hisler uyandırıyor.
12 Puan - Çılgın Bediş - Yonca Evcimik bu işin atası Bee.
11 Puan - Bana Bir Masal Anlat baba - Diziyi izledim ama şarkı olarak çok başarılı bulduğum bi şarkı. Güzel seçim.
11 Puan - Boş Ders - karakterlerin efsane repliklerini duymak aşırı tatlı.
10 Puan - Cennet Mahallesi - İçimde ki roman çıktı. Olması gerektiği gibi moda sokuyor ama Recapta istediğimi bulamadım. Tab noktası yok gibi.
10 Puan - Avrupa Yakası - Ayy bak Tahsin geliyorlar soldan soldan ne kadar tatlıysa, Bursa'nın hemen yukarısı kısmı o kadar itici. Diziyi bir yandan anlatmış şarkı. Baya başarılı.
9 Puan - Yanarım - Şarkıcı olmayan iki kişi şahane söylemiş.
9 Puan - Annem Gibi - Zamanında kötü gelirdi bana şarkı ama şuan şarkı olarak iyi olduğunu düşündüm.
8 Puan - Çocuklar Duymasın - Evet özlem hissettiriyor ama şarkı olarak başarılı mi arada kaldım.
7 Puan - Hatırla Sevgili - İyi şarkı ama bana bi şey hissettirmedi
6 Puan - Ruhsar - Öylesine söylenmiş 3 satır cümleden Daha iyilerini bulabilirdiniz.
5 Puan - Hırsız Polis - Ne bu akustik performans falan mı? Duygu yok.
3 Puan - Barış Akarsu - Çok kötü yaa. Berbat.
Tşkler @Dosi sınırdan kalp kaptın@Dosi'nin Oyları:
Kara Melek'i ve Friends'i seçmeyenleri kınıyorum. Slow seven olarak listemin üstlerinde tüm slowlar girmeyi başardı, @xemrexxx 'nin ki hariç. Kıraç'tan olanları seçseydi ilk 3'te olacaktı. Şuan oldukça yorgun bir anıma denk geldi diye slowlara kıyak geçmiş olabilirim ilk oy gönderen olabilirim
1 Ruhsar - Jenerik
4 Avrupa Yakası - Jenerik (Dizisini seviyorum ama müziği diğerlerinin yanında sönük kaldı)
5 Çılgın Bediş - Jenerik
12 Hayat Bilgisi - Boş Ders (çok iyiymiş, hakim olduğum bir şarkı değildi ama nakarat tanıdık geldi
Kalp alamıcaksın benden @sokak sanati 10+ vermek varken
@Dosi...@Dosi'nin Oyları:
1 Ruhsar - Jenerik
5 Çılgın Bediş - Jenerik
Hatırla Sevgili nasıl 7 😡 @sokak sanati
Beğenmedim oylarınızı Rahatsız moddayım bugünŞarkı bende çok yeri olan bi şey değil malesef
@Bully sen kimi destekliyorsun herkese olmamış atıyorsun
Beğenmedim oylarınızı Rahatsız moddayım bugün
@Yiğitt ten cevap gelecektir bu duruma Hepsi Benim'deŞuan oylasam 10 + olurdu ama o gün diziyi izlemeyordum bi şey hissetmedim