TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta Sonuçları

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Neyse @kerem 'in oyları. Tersten falan kullandığını umut edelim yoksa kulakları ile dinlemediği açığa çıkacak.:(

13p) DOKTORLAR (Defalarca kez dinledim, Levent'in Ela'yı düğün günü terk edişinin tramvası hala üstümde. :()
13p) ÇILGIN BEDİŞ (Muhteşem, geçen sene hatırlayınca ansızın açıp açıp dinliyordum yine. :bhr:)
13p) HIRSIZ POLİS (Harika ötesi, yarışmacı olsam aklımdaki şarkılardan biri olurdu herhalde. :D)
13p) SÜPER BABA (MP3'ten açıp açıp az mı dinlerdik. :A)
13p) RUHSAR (Efsane. Bu puandan başkasını haketmiyor. :D)
13p) YALANCI YARİM (Diziyi izleyen biri olarak bende iz bıralan bir şarkıydı kesinlikle.)

10p) Hatırla Sevgili
10p) Kavak Yelleri

7p) Cennet Mahallesi
7p) Hayat Bilgisi

5p) Çocuklar Duymasın

3p) AVRUPA YAKASI (Yürek mi yedin, bu ne yavrum? 1 vermek isterdim aslında ama verebileceğim en düşük puan bu. :A)
3p) ULAN İSTANBUL (İğrenç, berbat ötesi, böyle bir şey olamaz. Kulaklarım kanadı. :()

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
En üst paragraf tam harika atmalık olmuş. :A @kerem kalırsam haftaya da son 1 dk kala oy kullanacağım kesinleşti. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Neyse @kerem 'in oyları. Tersten falan kullandığını umut edelim yoksa kulakları ile dinlemediği açığa çıkacak.:(

13p) DOKTORLAR (Defalarca kez dinledim, Levent'in Ela'yı düğün günü terk edişinin tramvası hala üstümde. :()
13p) ÇILGIN BEDİŞ (Muhteşem, geçen sene hatırlayınca ansızın açıp açıp dinliyordum yine. :bhr:)
13p) HIRSIZ POLİS (Harika ötesi, yarışmacı olsam aklımdaki şarkılardan biri olurdu herhalde. :D)
13p) YALANCI YARİM (Diziyi izleyen biri olarak bende iz bıralan bir şarkıydı kesinlikle.)

10p) Hatırla Sevgili
10p) Kavak Yelleri

7p) Cennet Mahallesi
7p) Hayat Bilgisi

5p) Çocuklar Duymasın

3p) AVRUPA YAKASI (Yürek mi yedin, bu ne yavrum? 1 vermek isterdim aslında ama verebileceğim en düşük puan bu. :A)
3p) ULAN İSTANBUL (İğrenç, berbat ötesi, böyle bir şey olamaz. Kulaklarım kanadı. :()

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem
Yorum yapmıyorum bugün :A

• Harika
Reactions: Bully

10p) Hatırla Sevgili
10p) Kavak Yelleri

7p) Cennet Mahallesi
7p) Hayat Bilgisi

5p) Çocuklar Duymasın

Yine birilerini etiketten cikarmissin. :A

START! :Z

@sokak sanati'nın Oyları:

13 - Hele Bi gel - Bu şarkı ile büyüdüm. Hala aynı hisler uyandırıyor.

12 Puan - Çılgın Bediş - Yonca Evcimik bu işin atası Bee.

11 Puan - Bana Bir Masal Anlat baba - Diziyi izledim ama şarkı olarak çok başarılı bulduğum bi şarkı. Güzel seçim.
11 Puan - Boş Ders - karakterlerin efsane repliklerini duymak aşırı tatlı.

10 Puan - Cennet Mahallesi - İçimde ki roman çıktı. Olması gerektiği gibi moda sokuyor ama Recapta istediğimi bulamadım. Tab noktası yok gibi.
10 Puan - Avrupa Yakası - Ayy bak Tahsin geliyorlar soldan soldan ne kadar tatlıysa, Bursa'nın hemen yukarısı kısmı o kadar itici. Diziyi bir yandan anlatmış şarkı. Baya başarılı.

9 Puan - Yanarım - Şarkıcı olmayan iki kişi şahane söylemiş.
9 Puan - Annem Gibi - Zamanında kötü gelirdi bana şarkı ama şuan şarkı olarak iyi olduğunu düşündüm.

8 Puan - Çocuklar Duymasın - Evet özlem hissettiriyor ama şarkı olarak başarılı mi arada kaldım.

7 Puan - Hatırla Sevgili - İyi şarkı ama bana bi şey hissettirmedi

6 Puan - Ruhsar - Öylesine söylenmiş 3 satır cümleden Daha iyilerini bulabilirdiniz.

5 Puan - Hırsız Polis - Ne bu akustik performans falan mı? Duygu yok.

3 Puan - Barış Akarsu - Çok kötü yaa. Berbat. :(

START! :Z

@sokak sanati'nın Oyları:

13 - Hele Bi gel - Bu şarkı ile büyüdüm. Hala aynı hisler uyandırıyor.

12 Puan - Çılgın Bediş - Yonca Evcimik bu işin atası Bee.

11 Puan - Bana Bir Masal Anlat baba - Diziyi izledim ama şarkı olarak çok başarılı bulduğum bi şarkı. Güzel seçim.
11 Puan - Boş Ders - karakterlerin efsane repliklerini duymak aşırı tatlı.

10 Puan - Cennet Mahallesi - İçimde ki roman çıktı. Olması gerektiği gibi moda sokuyor ama Recapta istediğimi bulamadım. Tab noktası yok gibi.
10 Puan - Avrupa Yakası - Ayy bak Tahsin geliyorlar soldan soldan ne kadar tatlıysa, Bursa'nın hemen yukarısı kısmı o kadar itici. Diziyi bir yandan anlatmış şarkı. Baya başarılı.

9 Puan - Yanarım - Şarkıcı olmayan iki kişi şahane söylemiş.
9 Puan - Annem Gibi - Zamanında kötü gelirdi bana şarkı ama şuan şarkı olarak iyi olduğunu düşündüm.

8 Puan - Çocuklar Duymasın - Evet özlem hissettiriyor ama şarkı olarak başarılı mi arada kaldım.

7 Puan - Hatırla Sevgili - İyi şarkı ama bana bi şey hissettirmedi

6 Puan - Ruhsar - Öylesine söylenmiş 3 satır cümleden Daha iyilerini bulabilirdiniz.

5 Puan - Hırsız Polis - Ne bu akustik performans falan mı? Duygu yok.

3 Puan - Barış Akarsu - Çok kötü yaa. Berbat. :(
Rezil mahluk. Ss

• Güldürdün
Reactions: dreamy