Evet ona oynadım bu hafta. İkimizi bile ortak noktada buluşturursak finale kesin çıkarım diye düşündüm. Onun kesin oy vermesi lazım
@serhatt biliyor o sahneyi @sokak sanatiFinallik sahnesi varsa finalde kullanırım eğer türü geçersem desteğin ile.
Ama gerçekten bir sihirli annem olsa şuna kim düşük verirdiki @sokak sanati @serhatt @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @eskici @ForumdashSihirli annem üzüyor orda
Beni de öv azcık..Evet ona oynadım bu hafta. İkimizi bile ortak noktada buluşturursak finale kesin çıkarım diye düşündüm. Onun kesin oy vermesi lazım
Sihirli annem Pakize den bahsediyorum @ÇiğdemAma gerçekten bir sihirli annem olsa şuna kim düşük verirdiki @sokak sanati @serhatt @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully @eskici @Forumdash
5 milyon olacak
Beni de öv azcık..
@serhatt biliyor o sahneyi @sokak sanati
Benim adaletim şaşmaz..Geçen hafta o kadar övdükte noldu.
Benim adaletim şaşmaz..
Bilemiyorum.Geçen hafta o sahneme adil olduğunu düşünüyorsun yani.s.s
Bu arada @alperuz senden bu hafta kuşku duymama gerek var mı?
Bilemiyorum.
Önceki hafta da tam atmıştım .ssGeçen hafta o sahneme adil olduğunu düşünüyorsun yani.s.s
Bu arada @alperuz senden bu hafta kuşku duymama gerek var mı?
O zaman oy ona göre gelmiştir galiba. Ne biliyim.Avrupa Yakası sahnem harika atmıştın. Yolarım bu sefer seni
Hangisi Belki finalde seçerler @sokak sanati @serhattSihirli annemi görünce üzülüyorum orda süs gibi kaldı benim sihirli annemde en sevdiğim sahneyi biliyorsun
O zaman oy ona göre gelmiştir galiba. Ne biliyim.
Önceki hafta da tam atmıştım .ss
Anlık tepkiler onlar. İzleyince fikrim değişmiş olabilir.Diğer sahnelere tepki vermemişsin. Bu sefer 2 puan bile kabul etmiyorum. Normalde de kabul etmiyordum ama olsun
İftardan sonra yollarımHangisi Belki finalde seçerler @sokak sanati @serhatt
Anlık tepkiler onlar. İzleyince fikrim değişmiş olabilir.