@xBUGRAx yanlış sahne seçti.Binnur kaya daha önce bu forumda şampiyon olmuş bir kişi. Harcanma ihtimali yok
AlsaydınBana dün akşam o sahneyi seçmem için yalvardilar ben almadım. 2. Tercih olarak sana kaldı sahne
Ağzının payını verecek forum
Ben her zaman haklıdan yanayım, kıskananlar çatlasın.Bir şeyden de eksik ol be
Alsaydın
İkinci tercih olarak kalmadı, sende alsaydın ve benden önce gelip paylaşsaydın
Bir kişiden bi şey olmaz
Ya ne hatası ben 100 kere izledim sahneyi öyle bir hata yok.Montaj hatalarından dolayı istemediğimi söylüyorum sen ne diyorsun. Okuyup cevaplar misin artık mesajları mi?
MükemmelsinBen her zaman haklıdan yanayım, kıskananlar çatlasın.
Arkadaşlar siz istediniz ben yaptım. En çok özlenen dizi etkinliğinde Avrupa Yakasını Çok özledik diyen ekip: Size sesleniyorum.
Bu hafta sizler için Avrupa Yakası sahnesi seçtim. Binnur Kaya'mıza, 14. Zenginimiz Şahika Koçarslanlimıza tam destek full destek.
@Billy Kane @denizz19 @Felon @xBUGRAx @Forumdash @eskici @Bully @Turkuazz @dreamy @12.Adam @The_Erinch @mesmeso61 @pompy
Surat asma. Sahnen gayet güzel..Mecburen paylaştım neyse olan oldu biten bitti. Yine Avrupa Yakası ile gelecektim zaten.
Surat asma. Sahnen gayet güzel..
Nasıl yapabiliriz ki onu.. Seni de mağdur etmek istemiyorum ama diğer yarışmacılar kabul etmediği sürece olmaz. Büyük haksızlık olur. Zaten bayağı da oy aldımBurhan ile olan 6 tane Lahmacun sahnesi ile değiştireyim diyecektim.
bende şanş yokNasıl yapabiliriz ki onu.. Seni de mağdur etmek istemiyorum ama diğer yarışmacılar kabul etmediği sürece olmaz. Büyük haksızlık olur. Zaten bayağı da oy aldım
Nasıl yapabiliriz ki onu.. Seni de mağdur etmek istemiyorum ama diğer yarışmacılar kabul etmediği sürece olmaz. Büyük haksızlık olur. Zaten bayağı da oy aldım
Kesinlikle#İçerdeYaprakDökümüFinale