Sen böyle yaparak kazanacağını mı sanıyorsun, ben senin gibi çirkinleşemem al sen kazan ne saçma bir insansın.
Arkadaşlar sahnemde hiç bir hata yoktur @sokak sanati nı biliyorsunuz. Algılara kapılmayın.
@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @xBUGRAx
Aras'ın tipini sevmem ama vücut iyiymiş.Ekli dosyayı görüntüle 79435Ekli dosyayı görüntüle 79436
@xBUGRAx @Yiğitt @Ahmed @serhatt oy verirken bunları da düşünün
Sana pabuç bırakmam kusura bakmaHiç fairplay değilsin az sakin ol yaa
TMam güzel puanlarını bekliyorumAras'ın tipini sevmem ama vücut iyiymiş.
Sana pabuç bırakmam kusura bakma
Yetmez Aras.TMam güzel puanlarını bekliyorum
Çağatay + benim fotomYetmez Aras.
Senin gibi iki yüzlülük oynuyorum sana karşıAz önce 1. Ol diyordun
Biz seni biliyoruz canım, sonuna kadar yanındayız.Arkadaşlar sahnemde hiç bir hata yoktur @sokak sanati nı biliyorsunuz. Algılara kapılmayın.
@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @xBUGRAx
KAHRAMANIMBiz seni biliyoruz canım, sonuna kadar yanındayız.
Fena dizi değildi İçerde tek sezon falan başarılı yani.Çağatay + benim fotom
Olmaz ki kaç kişi oy attı artık. Uzun süre bekledim seni. Oylama başladıktan hemen sonra da sahnenin süresini belirtmek için bile mesaj attın. Olur da başka sahneyle daha yüksek puan alırsan diğer yarışmacılara da haksızlık olur.Sahnem değiştirecektim ne bu acele.s.s
Senin gibi iki yüzlülük oynuyorum sana karşı
Anlaştığımızı düşünüyorumFena dizi değildi İçerde tek sezon falan başarılı yani.
Seni tanıyor tüm forum boşuna inkar etme tatlımBen oynamıyorum. Oyunculuk sizin işiniz ben olduğum gibiyim
Bir şeyden de eksik ol beBiz seni biliyoruz canım, sonuna kadar yanındayız.
Katılıyorum dimi @serhattOlmaz ki kaç kişi oy attı artık. Uzun süre bekledim seni. Oylama başladıktan hemen sonra da süresini belirtmek için mesaj attın. Olur başka sahneyle daha yüksek puan alırsan diğer yarışmacılara da haksızlık olur.