İyi yapmış. Benimkini kutlamadın bile... @Çiğdem
Görmemişim.
Çiğdem ayrı ben ayrı etiket yaptım....Görmemişim.
Bundan küserse yuh 😱Son mesajlara bakmamıs sanırım @mrt-06 gel barısın
Dün çok ciddiye almadımda bugün müdahale etmem gerektiğini düşündüm @mrt-06Bundan küserse yuh 😱
Ayyy evet sen gidince @sokak sanati ni yolucaz totalcanla @mrt-06Dün çok ciddiye almadımda bugün müdahale etmem gerektiğini düşündüm @mrt-06
Siz biz kardeşisiniz biriniz olmazsa diğerinizde yok olur
Hoşt ben senden gencimNeyse ablamdır Emre de, affedeyim.
Neyse ablamdır Emre de, affedeyim.
Burdada mı rakip oldu bana ablalık konusunda bileHoşt ben senden gencim
Ahahahah Hmmm @mrt-06 aşiretimizin ortancası olduguna göre. @xemrexxx ye abla dediyse.....Aşirete yeni bi üye mi geldi Farklılığa açık mı olsak aşiret olarak @sokak sanati @dreamy @Harunnn60Burdada mı rakip oldu bana ablalık konusunda bile
polis basmasın @ForumdashAhahahah Hmmm @mrt-06 aşiretimizin ortancası olduguna göre. @xemrexxx ye abla dediyse.....Aşirete yeni bi üye mi geldi Farklılığa açık mı olsak aşiret olarak @sokak sanati @dreamy @Harunnn60
Sen bişeyler ayarlarsın polislerin tesiz frekansını filan boz @Çiğdempolis basmasın @Forumdash
@dreamy @mrt-06 küçük ablanız olarakda @xemrexxx gelmiş ailenin şefi olarakta Münir Özkul gibi @sokak sanati ben geldim diyordu ailemizin biraz suyu çıkacak gibiAhahahah Hmmm @mrt-06 aşiretimizin ortancası olduguna göre. @xemrexxx ye abla dediyse.....Aşirete yeni bi üye mi geldi Farklılığa açık mı olsak aşiret olarak @sokak sanati @dreamy @Harunnn60
Oysa biz 3 kişilik koltukta otuyorduk O resim nerdeee@dreamy @mrt-06 küçük ablanız olarakda @xemrexxx gelmiş ailenin şefi olarakta Münir Özkul gibi @sokak sanati ben geldim diyordu ailemizin biraz suyu çıkacak gibi