Ersin: Enerjimizi düşürme, ritmimizi düşürme.
ben geldimmm hadi bana özet geç neler oldu @The_Erinch @Bully @eskici @12.Adam @Hachiko @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy hepinize iyi seyirler efenimm
Ersin: Enerjimizi düşürme, ritmimizi düşürme.
Peki sence nasıl belirlenmeli kazanan?Ne fark eder aynı şey
Bir şey olmadı dahaben geldimmm hadi bana özet geç neler oldu @The_Erinch @Bully @eskici @12.Adam @Hachiko @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy hepinize iyi seyirler efenimm
Bence Acun kendisi seçsin ya da bu olayı kaldırsın insanları boşuna uğraştırmasın oylamayı halka sunduğu sürece ünlülerin kazanma şansı yokPeki sence nasıl belirlenmeli kazanan?
Bir şey olmadı daha
ben geldimmm hadi bana özet geç neler oldu @The_Erinch @Bully @eskici @12.Adam @Hachiko @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy hepinize iyi seyirler efenimm
görev oyununu her zamanki gibi gönüllüler kazandı.ben geldimmm hadi bana özet geç neler oldu @The_Erinch @Bully @eskici @12.Adam @Hachiko @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy hepinize iyi seyirler efenimm
Oyun reklamdan sonra başlayacakBişi olmadı mı o nasıl iş uşağum
Acun benim reisime ayarlar en güzelinden bir ayakkabı
Adada olanları gösterdiler, oyun alanına geldiler. Avantaj oyunu başlarken reklama girdi.ben geldimmm hadi bana özet geç neler oldu @The_Erinch @Bully @eskici @12.Adam @Hachiko @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy hepinize iyi seyirler efenimm
Adada olanları gösterdiler, oyun alanına geldiler. Avantaj oyunu başlarken reklama girdi.
Acun benim reisime ayarlar en güzelinden bir ayakkabı
Bütçenizi sarsmasın sonraEn pahalısından kargoladım reisime...