Midemi bulandırıyor sadece
Midemi bulandırıyor sadece
Nerde sizde o akılDün gece burada yaşananlar videoyu açın @Maskeli Fedai akıllı bir hamleyle @serhatt dan kurtuldu @eskici @Bully @xemrexxx
@eskici Ben yapmam dedi artık ona yoğunlasırsınNerde sizde o akıl
Bliyorum.bu virüs tehlikeli mutasyon tehlikeside var @serhatt
Aynen@eskici Ben yapmam dedi artık ona yoğunlasırsın
yangtze nehrinden gelen bir virüsBliyorum.
Bliyorum.
Zaten yeterince virüs derdimiz var yeni virüsler üretiyoryangtze nehrinden gelen bir virüs
Artık hep böyle dolaşır @Maskeli Fedai Gerçi senden kurtulucam diye başka yollara düşmesinde @xemrexxx @Bully @eskiciMidemi bulandırıyor sadece
o kaplumbağ öldüğü için anca temiz hava yener oksijen oyüzden doğayla oynanmaması lazımNasıl temizlenecek 😱 😱 😱
Doğayı çok bozuyoruzo kaplumbağ öldüğü için anca temiz hava yener oksijen oyüzden doğayla oynanmaması lazım
bodrumun denizi bile kimyasal madde dolu @Çiğdem
irlandada virüs yavaş oranın havası temiz 5 6 katlı bina var @ÇiğdemDoğayı çok bozuyoruz
Bıktım canımdan .ssZaten yeterince virüs derdimiz var yeni virüsler üretiyor
Kötü yola düşer inş. .ssArtık hep böyle dolaşır @Maskeli Fedai Gerçi senden kurtulucam diye başka yollara düşmesinde @xemrexxx @Bully @eskici
orda ne yapıcağım her yer kapalı zaten yanlızdım 20 haziranda vizem bitecekti @ÇiğdemOrdamı kalsaydın acaba
Aaa evet ama sağlık açısından dedim orda virüs azsaorda ne yapıcağım her yer kapalı zaten yanlızdım 20 haziranda vizem bitecekti @Çiğdem