TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

Birkaç şarkıda sanatçı adı yazılmış bence bizde de dizi yazmalı. :d @kerem

• Beğendim
Reactions: kerem
Hep en sona birakiyor bu tosbaga, biktirdi beni insallah elenir de kurtuluruz. :A

Elenmisti hatta ama niye geri aldik bunu lanet olsun .ss
Her yıldız oyuncunun kaprisi bitmez. @xemrexxx 'de buranın yıldızı ki geri geldi ve kötü huyu bu :A inşallah elenir dediğin kısım için attım harika :Z Aklımdakiyle gelmez umarim. Yüksek puan vermek istemiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and xemrexxx
Her yıldız oyuncunun kaprisi bitmez. @xemrexxx 'de buranın yıldızı ki geri geldi ve kötü huyu bu :A inşallah elenir dediğin kısım için attım harika :Z Aklımdakiyle gelmez umarim. Yüksek puan vermek istemiyorum :A
Her hafta böyle yapiyor, biktirdi artik. :A Hala bekliyorum hürrem sultani. :A

tumblr_n9wf1nRH281tilvldo1_400.gifv

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: kerem
Hahaha evet, dün iki saat aradım sana soracaktım nereden gizliyorduk diye de buldum sonradan. :F
atıp tutmuştun gizlenmek saçma diye :A yakışmadi sana :A :A
Artık eskisi gibi online listesine bakmıyorum :T: gizlenenlerin sayısı daha fazla :A
Şuan misal konuda 8 üye var 5i gizli :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
atıp tutmuştun gizlenmek saçma diye :A yakışmadi sana :A :A
Artık eskisi gibi online listesine bakmıyorum :T: gizlenenlerin sayısı daha fazla :A
Şuan misal konuda 8 üye var 5i gizli :A
Baktım herkesin kapalı, bir ben miyim nerede olduğumu gösterecek akıllı? :A Yöneticiler o konuda rahat, herkesi görüyor konuya kim bakmış falan. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Baktım herkesin kapalı, bir ben miyim nerede olduğumu gösterecek akıllı? :A Yöneticiler o konuda rahat, herkesi görüyor konuya kim bakmış falan. :F
işte sırf bu yüzden yetki sahibi olmak isterim :A Hiç bir ayarın işlememesi iyi :A

Benim profil mesela şuan sadece yöneticiler ve takip ettiklerim görüntülüyor. Sen emekli olunca ondan seni takip etim :A arada açıyorum :A
Şu etkinlik akışındaki mesajlarımızıda 3 aşamada yapıyoruz. Misal Forumdash 'gizli' seçeneğini seçmiş onu etkinlik kısmında görmüyoruz,sen ziyaretcilere kapamışsın, ben de sadece izlediklerime açmışım :A Arada oynuyorum ayarlarla test ediyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt