Beni ona benzetiyorlar eskiciyim diye ama benzemiyorumHee Aliço demeyi seviyorsun sandım. Sorrryyy
Beni ona benzetiyorlar eskiciyim diye ama benzemiyorumHee Aliço demeyi seviyorsun sandım. Sorrryyy
Beni ona benzetiyorlar eskiciyim diye ama benzemiyorum
Uğraşamam sizinleSeviyor tabiki de Bacım aile albümünden resileri çıkarsin ALiço'nun @Çiğdem
Oylarımı verip ben kaçayım cicili bicili rüyalar
Temmuz olabilirim ve Temmuz’un gerçek isminin Mustafa ESKİCİ olmasıÇok ikonik karakter aslında. Temmuz'da olmuş oluyorsun bir yerde
Sana da bacımOylarımı verip ben kaçayım cicili bicili rüyalar
Temmuz olabilirim ve Temmuz’un gerçek isminin Mustafa ESKİCİ olması
@eskici ne dediği önemli değilki , bizim nesin dediğimiz önemliİyi geceler.
Bende küçük prensi okuyarak uyumaya gideyim. Küçük prensimi okuyarak uykuya dalmak bana hep iyi geliyor.
Gider ayak yaptı yine yapacağını
Benim sahneme iyi bir puan bekliyorum hatta tam puanı Sokak sanatının kurbağa gözlü ecünnüsüne puan kaptırma sakınAyy bayılacam ufak tefek ecünnüler basmıs haftayı @eskici @Forumdash @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Yaprak dökümüyle geldim tam puanı hak ettimElmada var evet zaten böyle diziler yüzünden @serhatt a ağız tadıyla kötü veremiyorum @Forumdash
Benim sahneme iyi bir puan bekliyorum hatta tam puanı Sokak sanatının kurbağa gözlü ecünnüsüne puan kaptırma sakın
Göndericem birazdanSeni yolarım bacım
@Turkuazz @yigit_00 @mrt-06 @Ahmed @eskici @Billy Kane @The_Erinch oylarınızı göndermeyi unutmayın arkadaşlar. Gönderen varsa üzerine alınmasın
Göndericem birazdan
Gece zor geldiHani gece yolluyordun neyse geç olsun güç olmasın
@MayısKralı Neslihan sever biriysen oyunu sende yolla ortak
Hani gece yolluyordun neyse geç olsun güç olmasın
@MayısKralı Neslihan sever biriysen oyunu sende yolla ortak
Senden iyi sahnem Tabi bana yüksek verecekler @Çiğdem @eskici @The_Erinch @Turkuazz @AhmedSeni yolarım bacım
@Turkuazz @yigit_00 @mrt-06 @Ahmed @eskici @Billy Kane @The_Erinch oylarınızı göndermeyi unutmayın arkadaşlar. Gönderen varsa üzerine alınmasın