Herşeyi beklerim ondan. Tilki.
Hakanın katıldığında fazla izleyememiştim senden duydum yeminle ıyy hakan
Herşeyi beklerim ondan. Tilki.
Bence de öyle ama seyirciler adaletli bir oylama yapar mı bilemiyorumÜnlülerin salıncağı açık ara en iyisi.
Sizce?
@Hachiko @Emre Ozansoy @vadikızı @eskici @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @hayret bi şey @Özgür @Dosi @12.Adam @RevaN @dreamyEkli dosyayı görüntüle 78870Ekli dosyayı görüntüle 78871
Evet.... cemal can; barış;yasin ve nisa dan dolayı gönüllüler alır gene.Bence de öyle ama seyirciler adaletli bir oylama yapar mı bilemiyorum
Ünlülerinki daha iyi görünüyor evet Ama yine de gönüllüler kazanır, sonuçta Barış salıncağın yanında poz vermiş yaniÜnlülerin salıncağı açık ara en iyisi.
Sizce?
@Hachiko @Emre Ozansoy @vadikızı @eskici @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @hayret bi şey @Özgür @Dosi @12.Adam @RevaN @dreamyEkli dosyayı görüntüle 78870Ekli dosyayı görüntüle 78871
Ünlülerin salıncağı açık ara en iyisi.
Sizce?
Salıncak olmasa da olur hattaÜnlülerinki daha iyi görünüyor evet Ama yine de gönüllüler kazanır, sonuçta Barış salıncağın yanında poz vermiş yani
Bence de ünlüler'in salıncağı daha iyi, ama gönüllüler'e daha fazla oy gelebilir.Ünlülerin salıncağı açık ara en iyisi.
Sizce?
İkisi de güzel ama ünlülerinki bir tık daha iyi gibi.Ünlülerin salıncağı açık ara en iyisi.
Sizce?