Kimseye bırakmam@Dosi koş kızzz mert elden gideyeahhhh
Kimseye bırakmam@Dosi koş kızzz mert elden gideyeahhhh
Şansına yasin var barış ı konuşturmuyor konuşsa pot kırar belkiAşırı duygu sömürüsü bir süre sonra bayıyor ama.
asla emreyi desteklemiyorum. ayarsız ; mert ve sercana güveniyor. hani kavgada abin gelir arkasına geçer sallarsın ya aynu durum işte.Ama abi Yunus Emre olaydan tamamen bağımsız atlıyor. Ona ne oluyor? İki yarış kazandı diye yine konuşmaya başladı bunu da birkaç gün anlatır durur yine.
Sen babana veya abine " kes sesini" "sana ne" "yaparımmm" diyebiliyorsan oda senin yapındır kardeşim.
Küfür mü etmesi gerekiyor.
Nisa Zerre Haklı değil.
"Şımarık"
Gönüllüler kazandı
Acun abim bombalamışEkli dosyayı görüntüle 78868
Son oyunlarda takım ismi yazıyorumBarış kazandı yazmayı unuttun.
bileydim sana Mert'i de hediye ederdimSeverim bu hanzoyu
Dur kız bakacam .ssbileydim sana Mert'i de hediye ederdim
Kutlama konuna bak be, okadar yorgunluğa rağmen geldim
2010 Survivor... Daha iyisi gelmeyecek. Merve Oflaz dörtlü grubu nasıl elemişti ya. Survivor tarihi öyle bir strateji göremez. Keşke Acun diğer kanalda yayınlasa o sezonu.Zeka olabilir ama sinsiliğe kullanıyorlar. Sinsilik yapmayan hiç kimse zeki değil anlamına gelmez.
Doğukan'a korkak diyip Turabi ve Hilmicemin karşısına çıkmaya korkan Hakan bilerek oyun kaybettiğini dile getirseydi o zaman dürüst olurdu. Hala izleyiciyi aptal yerine koyup inkar ediyordu.
Bana göre Merve daha akıllıydı. Hakanın her hamlesini biliyordu. Ama Hakanın bunu itiraf edecek cesareti yoktu. 2018'de de Hakanı oyunda öksürdüğü için ihraç ettirmişti. 2015'te Mervenin yanında süt dökmüş kedi olan Hakan (Çünki ona ihtiyacı vardı) 2018'de aslan kesildi.
lafı önce kim attı takip etmedim sadece kendi açımdan nisanın kelimelerini eleştirdim ama çoğu arkadaş için son derece normalmiş ;o nedenle daha fazla uzatma gereği duymuyorumAbi önce laf atan mert değilmiydi
Ben 2015 All Star diyorum, yok böyle bir sezon.2010 Survivor... Daha iyisi gelmeyecek. Merve Oflaz dörtlü grubu nasıl elemişti ya. Survivor tarihi öyle bir strateji göremez. Keşke Acun diğer kanalda yayınlasa o sezonu.