Emre Ozansoy
Moderatör
O olaya ben de anlam veremedim.Halkın baya kafası karışık bu sene ünlülerde de en son Ezgi birinci olmuştu
Ama çözemeyen maalesef büyük bir kitle var gözleri kapanmış resmen.Barış’ı çözmüş
O biraz zorNisa ilk girdiği konseyde elenir. Barışın tüm oyları karşısındakine gidecek. Acı ama gerçek.
Ya ben Barış'a aşığım de kurtul be kardeşim Gizli gizli Barış fanlığı yapmaktan sıkılmadın mı
Şuan takımını düşünmek zorunda.
ADAM en çok oyun kazanan kişi şampiyonluk şu an için onun hakkıYa ben Barış'a aşığım de kurtul be kardeşim Gizli gizli Barış fanlığı yapmaktan sıkılmadın mı
Onlar da çözecek elbetAma çözemeyen maalesef büyük bir kitle var gözleri kapanmış resmen.
Gayet de doğru şuan bireysel düşünülmez ki. Sonlara yaklaşınca bireyselleşirsin.Tamam anlatma şekli yanlış bireysel düşünüyor ne demek
Çok zor baksana yakında adadaki uçan kuşu bile suçlarlar. Nisa suçlu, Berkan suçlu.Onlar da çözecek elbet
Pozitif enerji yerine Gizem e atış öğretsin sevabınaBerkan’ın enerjisi, pozitifliği bile çatlatıyor bazılarını.
Hah tamam şöyle ya @Emre Ozansoy ve @vadikızı ile birlikte Barış takımınız hayırlı uğurlu olsunADAM en çok oyun kazanan kişi şampiyonluk şu an için onun hakkı
Gizem’in güzelliği yeter.Pozitif enerji yerine Gizem e atış öğretsin sevabına
Ben aslında evrim olsun isterim ama Berkan Ka pollyanacılık yapamıyorumHah tamam şöyle ya @Emre Ozansoy ve @vadikızı ile birlikte Barış takımınız hayırlı uğurlu olsun