Kendimi nasıl affettirebilirim dedin hemen çirkefleştin o mesajımın ardından fırsat mı verdin.Haram olsun verdiğim yüksek puan.. Teşekkür bile etmedin
Kendimi nasıl affettirebilirim dedin hemen çirkefleştin o mesajımın ardından fırsat mı verdin.Haram olsun verdiğim yüksek puan.. Teşekkür bile etmedin
Teşekkür ederim canım müziğe devam.@sokak sanati @Yiğitt @serhatt @phoebebuffay tebrik ediyorum
@xBUGRAx Gülmedi şu güleç yüzün.. Geçmiş olsun canım, üzüldüm.
@S.G.A.T. emeklerine sağlık Serhancım
Hem de reyting rekorları kıran 2 dizi sahneleri sayesinde
Düşük vermene rağmen final puanı aldım...@sokak sanati @Yiğitt @serhatt @phoebebuffay tebrik ediyorum
@xBUGRAx Gülmedi şu güleç yüzün.. Geçmiş olsun canım, üzüldüm.
@S.G.A.T. emeklerine sağlık Serhancım
Aynen cnm ÇATLASINLAR!!Sana rağmen başarılı olduk. Sağol yine de @serhatt
@xBUGRAx Elenip herkes puan almıs @denizz19 hariç yine kükrer
@sokak sanati @serhatt @Yiğitt
Valla ben bu puan durumunu anlayamıyorum direk elenen ve puanlara baktım gidiyorum şimdi @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully
Evet uzun sürdü. Niyesini ben de bilmiyorum.Sırf onun için saat başı oy açıklıyor
Sen git aç karnını doyur önce @sokak sanati
Ula serseri KVP'nin rakibini mi destekliyorsunuz nankör
Çirkefleşmedim orda Elenmeni istesem 1 verirdimKendimi nasıl affettirebilirim dedin hemen çirkefleştin o mesajımın ardından fırsat mı verdin.
KesinlikleMarkayız biz. Aşkı Memnu varken Yaprak dökümü varken başka dizi seçilmez artık
Yooo onun da sırası gelecek @BullyUla serseri KVP'nin rakibini mi destekliyorsunuz nankör
Valla çok iyi puan aldım sen seçseydin 80 puan göremezdik@denizz19 taklitçilik yapıp benim sahnelerimi seçti ama olmadı malesef
Verseydin de elenmiyordumÇirkefleşmedim orda Elenmeni istesem 1 verirdim
Sen git aç karnını doyur önce @sokak sanati
Çatla sende elenmedim@xBUGRAx Elenip herkes puan almıs @denizz19 hariç yine kükrer
@sokak sanati @serhatt @Yiğitt
Valla ben bu puan durumunu anlayamıyorum direk elenen ve puanlara baktım gidiyorum şimdi @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @xemrexxx @Bully