olur röportaj @sokak sanatiŞu çocuğun yorumları bi bitiriyor @pompy senle bir ara röportaj yapalım
Layığını verdim o totoşa O kim beni kandırmak kim @sokak sanati
olur röportaj @sokak sanati
Önce elenmemi istedin şimdi de arkadaşımla aramı bozmaya çalışıyorsun noluyor sana
Harikasın Haftaya indirelim zirveden, şımarmasın..Layığını verdim o totoşa O kim beni kandırmak kim @sokak sanati
1. Puan durumu
1 sokak sanati 31 2 Denizz19 29 3 Yiğitt 26 4 Silinmiş Üye 24 5 phobebuffay 24 6 batuhankaralar 21 7 xBUGRAxx 17 8 Serhatt 16
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Batuş 31 puan almış ne tesadüf @batuhankaralar abdest alıp konuta gir2. Puan durumu
1 sokak sanati 58 2 Denizz19 52 3 Yiğitt 48 5 phobebuffay 47 8 Serhatt 40 4 Silinmiş Üye 38 6 batuhankaralar 31 7 xBUGRAxx 30
Her şey reyting içindi canım Daha yenisin yarışmacılıkta, alışacaksın zamanlaÖnce elenmemi istedin şimdi de arkadaşımla aramı bozmaya çalışıyorsun noluyor sana
Vadi'ye ettiği hakaretin bedeli ödettirilecek kendisine @sokak sanatiHarikasın Haftaya indirelim zirveden, şımarmasın..
Kendimi nasıl affettirebilirim
Bu beni tanımamış Kaan'ım Ben kim elensin dersem ona yüksek puan vermiş oluyorumHer şey reyting içindi canım Daha yenisin yarışmacılıkta, alışacaksın zamanla
Bak kendin kasiniyorsun