- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
1 almazdi belki (normalde seni yem etmekten vazgeçmiştim ama bize laf atıp kaşındın )Recabi iyi secseydim 11 verecektin yani?
1 almazdi belki (normalde seni yem etmekten vazgeçmiştim ama bize laf atıp kaşındın )Recabi iyi secseydim 11 verecektin yani?
@MayısKralı Bitch benim recabımı bahane edip, 5 puan kesmiş..Recabi iyi secseydim 11 verecektin yani?
Diğer rapler daha iyiydi Ezhel'in rapi daha iyi hem@Maskeli Fedai sen nasıl bir insansın yaa. Hala mı o yanlış yoldasın
Diğer rapler daha iyiydi Ezhel'in rapi daha iyi hem
Sagopa dinlemediğim için maalesef. Adil oylamak durumundayızRap map diyip @dreamy ı koruyordun sende benim gibi tekmeyi atmıssın Bakalım dedesi @Forumdash napmıs
@kerem de istediğim recançbi kullanmamış bana komplo var 1111!!!?11?!!??!1
bende o şarkıda gönderme vardı bende oyüzden kötü puan verdin dedim @mrt-06 atacan canlı söylesin şarkıyıDiğer rapler daha iyiydi Ezhel'in rapi daha iyi hem
Niye siyasi olarak düşük vereyim Hain adam..Bende siyasi nedenlerden dolayı düşük verdin sandım. @pompy oyuna getirdi bizi
Hayır tamamen şarkın rezalet oyları.Tamamen duygusal ve rakip oylar.
Ben senin içini biliyorum içini...Hayır tamamen şarkın rezalet oyları.
bende öyle zannettim @sokak sanatiBende siyasi nedenlerden dolayı düşük verdin sandım. @pompy oyuna getirdi bizi
@kerem seni elemeye çalısıyor ama @sokak sanati yanında merak etme@kerem de istediğim recançbi kullanmamış bana komplo var 1111!!!?11?!!??!1