Şikayet eden olmamıştır Barış’a kötü söz söylersem şikayet eden olurSana bir şey olmaz. Sen bir ara Acun'a baya birşeyler demiştin ama sana dokunulmamıştı. Benim normal Turabi yorumum olay olmuştu ama evet gülüm de, daha iyi
Şikayet eden olmamıştır Barış’a kötü söz söylersem şikayet eden olurSana bir şey olmaz. Sen bir ara Acun'a baya birşeyler demiştin ama sana dokunulmamıştı. Benim normal Turabi yorumum olay olmuştu ama evet gülüm de, daha iyi
Haha haklısınŞikayet eden olmamıştır Barış’a kötü söz söylersem şikayet eden olur
Kız neyi var barış ın herkes @serhatt ve sen gibi çirkef mi olacak
Evrim’le arasında sıkıntı olmaz Yasin’inayıpmı ediyor he yasinin evrime öyle davranması güzelmi yani
Zor tutuyorum kendimiHaha haklısın
Aman ağzını bozma
Evrim’le arasında sıkıntı olmaz Yasin’in
Barış iyisin hoşsun ama duydum vs diye açıklama yapıyorsun. Adam herkesin içinde apaçık söyledi o sözleri. Kimden duydun? Niye orada cevap vermedin de şimdi konuşuyorsun
Birde hep ben, Berkan, Yasin ve Evrim falan sırtlayamayız gibi bir cümle vardı ve Nisa'yı gömdün. Nisa bu yılın kadın performans birincisi. Oyun sırasında aldığı sayıları vs görmedi sanırım. 1 oyun yüzünden tüm sezonu silenlere Barış da eklendi
Sonun akıl hastanesi
@eskici'nin içi kan ağlıyor yapma kütük dostum
Takımla konuşsun bunu o zaman. Bende ona kızıyorum. Birisi bana hırsız dese elenecek bile olsaö ortalığı birbirine katarım. Yanlış hareketler bunlar.çok doğru konuştu barış bizim göremediklerimizde var bence ona göre öyle konuştu diye düşünüyoum barış yanlış yaparsın bence
Kaptım parlağı çatlaSonun akıl hastanesi
Yasin’e bir şey olmaz@eskici'nin içi kan ağlıyor yapma kütük dostum
Niye kendini yoruyorsun? Sen Barış'ı savununca fikrimiz değişecek mi sanıyorsun? Bu kadar fanatiklik yapma. Bak senelerdir izliyorum programı ve çok farkli isimler için üyeler ile karşi karşiya geldik ama bu ciddiyetle hiç savunmadık. Herkese cevap vermek zorunda değilsin😊çok doğru konuştu barış bizim göremediklerimizde var bence ona göre öyle konuştu barış yanlış yaparsın bence
Bireysel olacak olsa adalar birleşirdi benceDokunulmazlık oyunları ile ilgili bir sürprizimiz var dedi...
Umarım Bireysel oyun geri gelir...