TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sana bir şey olmaz. Sen bir ara Acun'a baya birşeyler demiştin ama sana dokunulmamıştı. Benim normal Turabi yorumum olay olmuştu :A ama evet gülüm de, daha iyi :A
Şikayet eden olmamıştır :A Barış’a kötü söz söylersem şikayet eden olur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Barış iyisin hoşsun ama duydum vs diye açıklama yapıyorsun. Adam herkesin içinde apaçık söyledi o sözleri. Kimden duydun? Niye orada cevap vermedin de şimdi konuşuyorsun :D

Birde hep ben, Berkan, Yasin ve Evrim falan sırtlayamayız gibi bir cümle vardı ve Nisa'yı gömdün. Nisa bu yılın kadın performans birincisi. Oyun sırasında aldığı sayıları vs görmedi sanırım. 1 oyun yüzünden tüm sezonu silenlere Barış da eklendi :D

• Beğendim
Reactions: MasacRE and eskici
Barış iyisin hoşsun ama duydum vs diye açıklama yapıyorsun. Adam herkesin içinde apaçık söyledi o sözleri. Kimden duydun? Niye orada cevap vermedin de şimdi konuşuyorsun :D

Birde hep ben, Berkan, Yasin ve Evrim falan sırtlayamayız gibi bir cümle vardı ve Nisa'yı gömdün. Nisa bu yılın kadın performans birincisi. Oyun sırasında aldığı sayıları vs görmedi sanırım. 1 oyun yüzünden tüm sezonu silenlere Barış da eklendi :D

çok doğru konuştu barış bizim göremediklerimizde var bence ona göre öyle konuştu diye düşünüyoum barış yanlış yaparsın bence

çok doğru konuştu barış bizim göremediklerimizde var bence ona göre öyle konuştu diye düşünüyoum barış yanlış yaparsın bence
Takımla konuşsun bunu o zaman. Bende ona kızıyorum. Birisi bana hırsız dese elenecek bile olsaö ortalığı birbirine katarım. Yanlış hareketler bunlar.

çok doğru konuştu barış bizim göremediklerimizde var bence ona göre öyle konuştu barış yanlış yaparsın bence
Niye kendini yoruyorsun? Sen Barış'ı savununca fikrimiz değişecek mi sanıyorsun? Bu kadar fanatiklik yapma. Bak senelerdir izliyorum programı ve çok farkli isimler için üyeler ile karşi karşiya geldik ama bu ciddiyetle hiç savunmadık. Herkese cevap vermek zorunda değilsin😊
Bak Mert'i yerden yere vuruyorlar gülüp geçmekteyim