Sanki Yaprak Dökümü de yılın senaryosuForumda yaprak dökümünün ne çok antisi varmış, yarışmaya olan hevesim kaçtı, elensem de üzülmem artık
Bizim hikaye denen çin malı shameless'a bile daha yüksek oylar geliyor, rezalet...
Sanki Yaprak Dökümü de yılın senaryosuForumda yaprak dökümünün ne çok antisi varmış, yarışmaya olan hevesim kaçtı, elensem de üzülmem artık
Bizim hikaye denen çin malı shameless'a bile daha yüksek oylar geliyor, rezalet...
Öl bence.Haftayı ilk oydan beri zirvede götüren @batuhankaralar ın oyları:
8 Puan: Aşkı Memnu 69.Bölüm-Son Sahne-Bihter; ''Anne Ben Ölüyorum Yardım Et''...
7 Puan: İçerde 36. Bölüm - Sarp'la Umut'un Kavuşma Anı
6 Puan: Burhan Evlilik Programına Katılıyor - Avrupa Yakası
5 Puan: Gönlüm Göçebe (Yaprak Dökümü Final)
4 Puan: Fikret-Ali Rıza Tren Sahnesi
3 Puan: Necla ile Leyla, Oğuz için Kavga Ettiler! - Yaprak Dökümü 37. Bölüm
2 Puan: Şeyma Hanım herkesi şaşırttı! - Bizim Hikaye 9. Bölüm
1 Puan: İçerde 25. Bölüm - Celal & Kudret Hesaplaşıyor
6 | Çiğdem | 71 |
7 | Serhatt | 66 |
8 | phoebebuffay | 62 |
9 | Denizz19 | 62 |
Tek seni oylamıs@xemrexxx yine çok tatlısın
@Çiğdem ba bay canım
1 batuhankaralar 95 2 Yiğitt 91 3 Silinmiş Üye 80 4 sokak sanati 80 5 xBUGRAx 67 6 serhatt 63 7 Çiğdem 57 8 phoebebuffay 56 9 Denizz19 52
Doğru valla abla.Bırakamadı gitti şu zıkkım kumarı yaa
@denizz19 elenme ya, böyle yarışmalar sensiz olmuyosona 3 oy kala alt sıralarda puan durumu:
6 Çiğdem 71 7 Serhatt 66 8 phoebebuffay 62 9 Denizz19 62
@denizz19 elenmiş bile, sen Aşk-ı Memnu çekişmesine gel bakalım orada ne olmuşsona 3 oy kala alt sıralarda puan durumu:
6 Çiğdem 71 7 Serhatt 66 8 phoebebuffay 62 9 Denizz19 62
5 sezon boyunca 20 reytingten inmeyen bir efsane ve evet 2006'nın en iyi senaryosu, dizisiydi ayrıcaSanki Yaprak Dökümü de yılın senaryosu
Valla müzikli resitale benden yüksek vermişler@denizz19 elenme ya, böyle yarışmalar sensiz olmuyo
Doğru valla abla.
Aynı düşünüyoruz uzun zaman sonraGönlüm Göçebe elensin gitsin
Dirilişte 20 reyting aldı Arka Sokaklarda5 sezon boyunca 20 reytingten inmeyen bir efsane ve evet 2006'nın en iyi senaryosu, dizisiydi ayrıca
@Çiğdem go to Giresun canım@Felon oylari
felon
1p sokak sanati Yaprak Dökümü
2p Çiğdem İçerde
3p Serhatt Yaprak Dökümü
4p batuhankaralar Aşk-ı Memnu
5p Yiğitt Aşk-ı Memnu
6p XbugraXX Avrupa Yakası (avrupa yakasını pek sevmem tamamını da bilmem sayenizde öğreneceğim)
7p Phoebebuffay Yaprak Dökümü
8p Silinmiş Üye İçerde (milyonları ağlatan sahne )
9p Denizz19 Bizim Hikaye (gerçekten muazzam bir sahneydi soluksuz izledim)