Dün akşam araba oyunu öncesi Acun arabayı kazanırsanız ne yapacaksınız diye sorduğunda Barış annem kanserdi benim, onu bol bol gezdireceğim gibi şeyler söyledi.
Hee onu ben duymadım ya öncede mi demişti
Dün akşam araba oyunu öncesi Acun arabayı kazanırsanız ne yapacaksınız diye sorduğunda Barış annem kanserdi benim, onu bol bol gezdireceğim gibi şeyler söyledi.
Dediğini hatırlıyorum birkaç defa, böyle şeylerin sürekli dile getirilmesini doğru bulmuyorum. Duyar kasmak oluyor bence.Hee onu ben duymadım ya öncede mi demişti
Hafta sonu pek yapım yoktur zaten baya iyi reytingler alır SurvivorTotalde bile AS ile kafa kafaya gelmişiz zaten AB ve ABC1 de rakibimiz yok.
Bu 2 gün ise birleşme haftası dolayı ise 10+ ratingler bekliyorum.Şimdiden iyi seyirler.
@Emre Ozansoy @Hachiko @MayısKralı @eskici @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy @vadikızı @Dosi @Bully
Herkese iyi haftasonları.
Bizi daha kendine ne kadar aşık edeceksin be kadın.
Ezgi ve Evrim'in kıyafetlernin rüküşlüğü.
Dediğini hatırlıyorum birkaç defa, böyle şeylerin sürekli dile getirilmesini doğru bulmuyorum. Duyar kasmak oluyor bence.
Öyle deme her sene muhakkak konusu yapılırKıyafetlere de takılmayın be canlar, ne önemi var ki. Adamlar oraya tarzlarını göstermeye gitmedi Survivor olmaya gitti.
Kıyafetlerde cidden rüküşler var..hele o Aşkımın ince topukları. @vadikızı
2 dakika sonra başlıyor
Yeni bölüm başladı
İzliyorumsen izleme çenen durmaz şimdi