Hazırlık yapmıştım ama son anda ince düşünesim tuttu.Niye hazırlık yapmadın.
Hazırlık yapmıştım ama son anda ince düşünesim tuttu.Niye hazırlık yapmadın.
Yarışmayı biraz dışardan takip edeceğimSıla var Sıla .ss
Bu hafta içerden takip et sonra dışarı çıkYarışmayı biraz dışardan takip edeceğim
Çok yanlış anlamışsın. Kazanan, çeyrek finale de kalmıştır.
İyi de yarı final ve finaldekiler de çeyrek finale kapsıyor sonuçta kalmışlar ki kazanmışlar.
Ben de böyle düşünürek Değmesin Ellerimiz’i seçmiştim sildim mesajı.
Ben yine de çeyrek finalde elenenlerden seçerdim nolur nolmaz diye Nedense öyle bir algı oluştu bende En Favori Şarkı kazanan konusuna çeyrek finalistler diye ekliyorduk ya, kafam ona gitti benim demek ki Bazıları da benim gibi düşünmüş olabilir ayrıcaÇeyrek finalde yarısı olan finalde de yarışmış oluyor. Biz sadece finalist demedik çünkü seçenek az olurdu o yüzden çeyrekte ve sonrasında yarışmış olan herkes dahil.
Hazırlık yapmıştım ama son anda ince düşünesim tuttu.
Göksel seçimi risk olmaz ki
Güzel şarkı bununla devam etEvet Gülşen'in. O yüzden macera aramamak daha iyi olacak.
Ben yine de çeyrek finalde elenenlerden seçerdim nolur nolmaz diye Nedense öyle bir algı oluştu bende En Favori Şarkı kazanan konusuna çeyrek finalistler diye ekliyorduk ya, kafam ona gitti benim demek ki Bazıları da benim gibi düşünmüş olabilir ayrıca
@dreamy sağlık olsun, yeni seçiminle de sıkıntı yaşamazsın gibi
Görün @sokak sanati @bazingaBen de çeyrek finalde elenenlere bakmışım sadece çaktırma.
Hep iyi niyetimden hep...İyi niyetlisin o yüzden böyle oluyor
İlginç yani daha net nasıl ifade edebilirmiş bilemedim. Sormak hiç aklınıza gelmedi mi?
Ben de çeyrek finalde elenenlere bakmışım sadece çaktırma.
Sorulmaz böyle şeyler ayıp Hani bazen beyni durur ya insanınİlginç yani daha net nasıl ifade edebilirmiş bilemedim. Sormak hiç aklınıza gelmedi mi?
Musti nasıl peki.Göksel seçimi risk olmaz ki
Daha fazla kafanı karıştıracak bir yorum yapmayayım
Gülben'i çeyrekte görünce sorgulamadı bence o.Kaan neyşede Buğra gibi şeytana takip biri nasıl böyle iyi niyetli davrandı Fesat düşünmen gerekiyordu. Yaprak dökümü leyla gibisin Buğra
Seni benimsemişim işte buna sevinmen gerekirdi.Sunucuya sorun
Çeyrek finale kalan finalsede oluyor ya otomatik olarak.
Seni benimsemişim işte buna sevinmen gerekirdi.