Demet Akalın, Fatih Ürek'ten Sonra Bu Kez Kimle Arası Bozuldu?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
1586615486295.png

Demet Akalın ve Gökhan Özen’in 2012 yılındaki düeti 'Yıkıl Karşımdan' şarkısı, son dönemde yeniden ön plana geldi. Yıllar sonra şarkıya gösterilen büyük ilgiye şaşıran Akalın, “8 yıl önceki şarkım yine patlamış” mesajıyla dile getirdi!

Ancak bu durum Gökhan Özen’i sinirlendirdi, önce Instagram'dan; "Şarkısı patlamış. Bu şarkının söz, müzik, aranjesi ve mix’ini ben değil de kendi yapmış sanmış olabilir bir an. Düet jestimi de bir an için unutmuş olabilir. Biz tebrik edelim şarkısını." dedikten sonra açıklamalarına devam etti...

Gökhan Özen, "Bir daha kapıma şarkı diye gelmesin. O da özünü yaşıyor. Çiğ insan çiğ hareket eder. O kadar şarkı yazdım, istedi diye kendi projelerimi bekletip düete girdim. Klipler çektik birlikte. Konu kapanmıştır benim için" dedi. Ünlü popçu Demet Akalın ise bu sözlere cevaben; "Uzaklardan kırılmış bana. Bize o kadar güzel şarkıyla emek vermiş Gökhan Özen. Aşk olsun, üzer miyim seni?" ifadelerini kullandı.

Üzmeyeceksen demet hanımcım şarkım değil göhkan özen imzalı şarkım diye yazacaktın oraya

Demet Akalın benim kiminle aramın bozuk olduğunu bilmiyor da ben neden onun arasının kiminle bozuk olduğunu bilmek zorundayım? Şu kadını haber yapmaktan ne zaman vazgeçecekler acaba?

Demet Gökhan'ın gönlünü alır yanlış kendisinde olduğu için. Ama sonra öyle bir şey çıkarır arasını bozar ki Gökhan ile biz bile şaşırırız. :D

Demet Akalın mı Gökhan Özen mi deseler Gökhan Özen'i tercih ederim
söylemezsem olmaz da kimlerle kavgalı olduğunuza dair bir liste çıkarmışlardı sayfalara sığmamıştı Demet Hanım