Niye ki ayoll 😱 😱 😱
Niye ki ayoll 😱 😱 😱
Niye ki ayoll 😱 😱 😱
Sen sununca kotadaydım hep. @sokak sanati sununca ilk 3-e kavuştum.@MayısKralı da sunmak istiyordu, o yüzden bu haftayi ona devrettik.Ondan sonra finale kadar ben sunacagim zaten.
Cok mu özlendim yoksa?@Çiğdem @sokak sanati @Aserat @Ahmed @xemrexxx @Ahmed @dreamy
O şarkı o kadar da iyi değildi ama diğer adaylari görünce cocuga haksızlık etmişimNiye ki ayoll 😱 😱 😱
Ben biraz kaçayım @sokak sanati için daha pasımızı atmadan mezardan çıkar çıkmaz tutuk halımızle 4 saattir kosuyorumSıkar o![]()
Sen sununca kotadaydım hep. @sokak sanati sununca ilk 3-e kavuştum.![]()
Nasıl da unutmamiş
Teo hatrına aldı zaten yoksa atiyenin 2 den yukarısı imkansızO şarkı o kadar da iyi değildi ama diğer adaylari görünce cocuga haksızlık etmişim@dreamy
Gereksiz mesajlar silinmeli1000 oldu. qapaq @xemrexxx![]()
Sabah görüşürüz artıkBen biraz kaçayım @sokak sanati için daha pasımızı atmadan mezardan çıkar çıkmaz tutuk halımızle 4 saattir kosuyorum![]()
![]()
Gece 1-2 arası yine uğrarım az dinleneyimde @xemrexxx yaşlandı demesin
![]()
![]()
@kerem @Bully @Forumdash
Burada ben favori şarkı dısında kalan iki seçeneğide filmle alakalı sanıyordum meğer birisi
Grammy şarkılarıymış şimdi gördüm bunu düşünücem diğerinde tilki kız falan seçerler ama diğer iki seçeneğide ben film sanıyordum![]()
![]()
@sokak sanati @kerem @Forumdash @Bully
Olursan görüşürüz olmazsan yarın cnm şimdiden cicili bicili rüyalar diliyeyim sanaSabah görüşürüz artık![]()
Ben onuda film sanmısım zaten yorumlarım öyleydiGrammy'e dönelim diyorsan hemen destek veririm![]()
Zamanında yarışmacı olarak onun yanlış hesaplamalarını düzeltmelerim aklımdan çıkmıyor, çıkmaz daBen destekleyecegim onu mutlaka.
Bence iyi sunuyor ya.![]()
Sanada şekerimOlursan görüşürüz olmazsan yarın cnm şimdiden cicili bicili rüyalar diliyeyim sana![]()