Nereden buldun bunu?
bize her gün geliyor şirketin abone olduğu bir analiz firması gönderiyor
Nereden buldun bunu?
İlk iki sezonu bırak, başla 48'den abla.
al gacılarda gündüz kuşağıKadın hedef kitle gündüz kuşağına bakar mısın ya da bana link ver canım uğraşma.
Gel ağlayalım hayalimizdeki veriler kimin elinde.... @mrt-06al gacılarda gündüz kuşağı
Ekli dosyayı görüntüle 77467
Nesi uçmuş ABsi daha çok izlenmiştir. Malum AB kitle artık sosyal medya odaklı. nerde memes var hemen onu izliyorlar BZÇ'ye bak ama bana özelden yolla25+ AB de yasak elma coşmuş @Forumdash şokella oldu @Aserat intiharın eşliğinde @xBUGRAx @alperuz @Dosi @vadikızı @Silinmiş Üye @Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 77453
5+ ya bak hangi programlar cocuklar tarafından izleniyomuşal gacılarda gündüz kuşağı
Gel ağlayalım hayalimizdeki veriler kimin elinde.... @mrt-06
Allahu ekber woouuhoouuu Zuhal. Çağla kaç canım.
en çok çukur var 5+ daNesi uçmuş ABsi daha çok izlenmiştir. Malum AB kitle artık sosyal medya odaklı. nerde memes var hemen onu izliyorlar BZÇ'ye bak ama bana özelden yolla
5+ ya bak hangi programlar cocuklar tarafından izleniyomuş
Çukur izleyenleri etiketleseneen çok çukur var 5+ da
ayol totaliyle 2+ reyting farkı var yasak elmanın özel bölüm bir de
Kız ilk defa işe yarar şeyler paylaşıyon şu forumda. @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @serhattal gacılarda gündüz kuşağı
Aaaa Emre hep işe yarar şeyler paylaşır. @xemrexxx
Saçma sapan konuları vardı bir zamanlar.Aaaa Emre hep işe yarar şeyler paylaşır. @xemrexxx
Dur öyle deme bizle paylaşacak verilerini.Saçma sapan konuları vardı bir zamanlar.
Keşke paylaşsa. @xemrexxxDur öyle deme bizle paylaşacak verilerini.
Teşekkürler TÜRKİYE...son 15 günün lideri fox muş rakamlar öyle diyor